Lenuszka
Mamusia Gajusi
Super że wszystko sie udalo :-) GRATULUJE!!
A jak tam usg i maleństwo bo się nic nie chwalisz
usg SUPER WSZYSTKO OK ŻADNYCH PRZECIWSKAZAŃ MALEŃSTWO ROŚNIE JAK NA DROŻDZACH A JA CZUJĘ SIE BOSKO![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super że wszystko sie udalo :-) GRATULUJE!!
A jak tam usg i maleństwo bo się nic nie chwalisz
usg SUPER WSZYSTKO OK ŻADNYCH PRZECIWSKAZAŃ MALEŃSTWO ROŚNIE JAK NA DROŻDZACH A JA CZUJĘ SIE BOSKO![]()
A ja mam 11 styczniaa zapomnialam napisac że ja jako jedyna chyba mam wizyte dopiero 14 stycznia i wtedy sie pewnie dowiem kto siedzi w brzuszku ;-)

Wszytskiego NAJ!!!A jak dzidziuś???Cześć dziewczynki witam po długiej nieobecność tzn zaledwie 3 dniŚlub cywilny wypadł nam przepiękny, wiele atrakcji, gości co nieco, wszyscy szczęśliwi a najważniejsze, że my jeszcze bardziej zapatrzeni w siebie!!:-)Koleżanki z pracy zrobiły niespodziankę i się zjawiły wraz z szefem;-)ale emocje
Dzisiaj dokańczałam tortai zagryzałam krokietem:-)a teraz czas na ogarnięcie wszystkiego;-)Dzisiaj wolne więc trzeba wykorzystać ten dzień:-)Pozdrawiam Was bardzo cieplutko
![]()
Dobrze żez dzidiziusiem wszytsko OKCześć dziewczyny!
Ja już po dzisiejszej wizycie - maluch rozmiarowo rośnie regulaminowo, termin się nie przesuwa i waży 172g - prawie tyle co kostka masła :-) wprawdzie nadal muszę łykać duphaston, ale już na następnej wizycie mam go odstawićPłci nie było widać...
Martwi mnie trochę jedna rzecz, mam bardzo silny mięsień macicy przez co maluch ma mało miejsca i nie może fikać spokojnie - lekarz przepisał mi no-spe 2x1 tabl.:-( mam nadzieję, że nie zaszkodzi maleństwu i będzie lepiej następnym razem.
A tak świątecznie to kupiliśmy właśnie choinkę i odtaja w korytarzu![]()
A nospa pewnie pomoże 

, widze, że jestesmy równo z suwaczkiem
, a z mieśniem się wszystko ułozy, no-spe spokojnie w ciązy mozna brać mi ją dawali na krwiaka no i oczywiscie duphaston
tak szybko to się tu zmienia 
a potem się zobaczy czy będę miała jeszcze na coś ochotę i siłę 
lena DTR - Wszystkiego najlepszego Kochana!!!! Pochwal sie jakimis fotkami ze ślubu
zARAZ DODAM![]()
Ja poprzestanę na dwójce
A nie boisz się jak to będzie z trzecim maluchem???Nie jest ciężko z dwójką(bo widzę że masz rok po roku)?
, widze, że jestesmy równo z suwaczkiem
Elizka właśnie zobaczyłam ze my z tego samego wieku jesteśmy a Ty już będziesz mieć trzeciego bobaska;-):-) Rany-odważna jesteśJa poprzestanę na dwójce
A nie boisz się jak to będzie z trzecim maluchem???Nie jest ciężko z dwójką(bo widzę że masz rok po roku)?
o ruchach maluszka też mogę na razie zapomnieć, pewnie jeszcze z miesiąc będę czekać