reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

reklama
scorpioniczkaa-ja bóle z krzyża miałam przy dwóch porodach i teraz innych się nie spodziewam jeżeli te z brzucha są mniej bolesne to poprosze teraz takie he he

Ja przy pierwszym porodzie nie wiedziałam czego mam sie spodziewać. Dopiero potem dowiedziałam się, ze miałam bóle z brzucha, dlatego nie był to bolesny poród, mimo, że był trudny, ale o tym też dowiedziaąłm sie już po wszystkim, bo niby skąd mogłam wiedzieć, że przy porodzie nie powinno być trzech lekarzy-ginekologów , a łyżeczkowanie to nie standard ;-). teraz już jestem bardziej doświadczona i chyba bardziej się boję porodu, bo wiem czego się moge spodziewać.

scorpioniczkaa-ja teraz chyba mniej się boje bo już wiem czego mniej więcej się spodziewać przy pierwszym to byłam taka zakręcona i nie wiedziałam co i jak i kiedy to się wkońcu skończy teraz wiem jakie są etapy porodu i kiedy już dzidzia zaczyna wychodzić na pierwszym porodzie to myślałam że mi się chce kupe i prosiłam lekarza żeby wyjść do łazienki on mówił ze to dziecko wychodzi i mam już bóle parte a ja dalej swoje:-Dłyżeczkowanie też miałam ale przy drugim

tylko cobra18 ja w poniedzialek ide na fundusz i to w pleszewie (u rodzicow) wiec sprzet moze sie roznic, zreszta nie wiem czy mi zrobi usg. Ale na poniedzialek tez jestem zapisana prywatnie do niego w poznaniu, tylko pewnie odwolam ta wizyte bo nie wracam jeszcze do poznania. Jesli chcesz to mozesz wejsc na moje miejsce. Jestem umowiona na 17.30 . Chyba ze cos wypadnie i nie pojde na fundusz, ale to jedynie lekarz musialby nie przyjechac. Daj znac co ty na to.

Kasiulka_1980 , askut mam dylemat - czy lekarka,w tej samej dacie co mialam isc,czy przystojny mulat w poniedzialek... kurde dajcie mi czas do jutra,musze sie ogarnac co i jak .

reklama
spoko cobra18 mozesz zastanowic sie do poniedzialku bo jakby co wtedy odwolam wizyte. Rano ide na fundusz i wtedy od razu dam ci znac. Jak bedziesz chciala to pojdziesz, jak nie to odwolam i nie ma problemu:-)

Do góry