reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

Ja chciałabym dziewczynkę, ale widząc ostatnio z jaką pasją mój małż bawił się z moim 5 letnim chrześniakiem w strzelanie w samoloty to sądzę że on wolałby chłopca, chociaż głośno o tym nie mówi;-)
Uciekam na dzisiaj. Postaram się do was zajrzeć jutro, a dzisiaj nadrobię trochę zaległości w pisaniu pracy;-):tak:

reklama
Witam. Ja też nie mogę się doczekać kiedy się dowiem kto mieszka w moim brzuchu. Zamówienie mam takie same jak scopioniczkaa ( tatuś synka, a córcia dziewczynkę ).
Ja mam zaplanowaną wizytę na USG 3D na 22 t.c. , więc jeszcze 4 tygodnie niewiedzy :)
Wiadomo ,że najważniejsze jest zdrówko dzidziusia ale to normalne, że każdemu marzy się parka.

Dobrnelam do konca, uff :tak:

Zaszalalas z zakupami, hoho Ja na razie jakies pojedyncze ciuszki kupuje tylko ;-)

Na jutro jesteśmy umówieni na oglądanie mieszkania 60 mkw 4 200 zł/m - to jak na krynice bardzo tanio. trzy pokoje, balkon, 2 piętro. och moje marzenie!! Zdam jutro relację;-)
tylko troche mnie przeraża ten kredyt który nadciąga dużymi krokami, i czy wogóle uda nam się go dostać, no nic, jakoś to będzie, ważne żeby najpierw znaleźć mieszkanie.
Trzymam kciuki zeby wszystko sie udalo i zebyscie niebawem zamieszkali w wymarzonym mieszkanku :-) A kredytu sie nie boj, teraz prawie kazdy go ma. My tez, jeszcze przez 12 lat a i tak kosztuje to mniej niz wynajem...

Scorpioniczko- gratuluje ruchow! Ja tez juz czuje coraz czesciej!

Dlatego respekt dla wszystkich lekarzy którzy już powiedzieli wam jaka płeć.
Oby się tylko sprawdziło, bo się człowiek napali, a potem będzie lekko rozczarowany:blink:
Hmm... to zalezy co by sie chcialo a co sie uslyszy, hehe Czasem mozna byc z pomylki zadowolonym, hehe:-D

Ach! Wizyte mialam wczoraj :) Wszystko gra, serduszko bije jak dzwon. Teraz usg polowkowe 22 stycznia :)

Ostatnia edycja:
no i po kolędzie - ja to chyba się zdrzemnę:-) - jaki przypływ energii??? - o czym Wy piszecie??? - ja dalej leniuch jestem;-)
Agast - ja to jeszcze nic nie kupiłam - mam tylko rzeczy od siostry:tak:
LenaDTR - pewnie, że opłacało się za taką cenę - jeżeli jeszcze są nowe, jak pisałas to super okazja
Agniesiu - witaj - mamy takie same awatarki:-)

reklama
Do góry