reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

reklama
czesc dziewczyny fajnie ze czujecie co niektóre już kopniaczki ja delikatne ruchy ale typowego kopniaka jeszcze nie dostalam.....:-D

rano sie wystraszylam mąż znowu mial wysokie cisnienie 180/110 od razu wysłałam go do lekarza dostal skierowanie na badania i juztro sie okaze czy cos sie dzieje id czego to.....
3 dni pod rzad bylam w stresie ale juz sie staram byc spokojna dla malenstwa:tak::tak::tak::tak:

od rana probuje zaczac pisac prace i cos nie moge zaczelam znowu spac po poludniu zero prplywu energii czekam na nia z niecierpliwoscia do tego od wczoraj boli mnie wątroba

jak tak czytalam o tyych bólach z krzyża to powiem ze ja t obawiam sie ze bede miala takie bóle od samego poczatku czesto bola mnie plecy w lędzwiach a moja mama miala tez takie bole i mowi ze to cos strasznego miala raz z brzucha a jak ten przeszedl to z krzyza :szok::szok::szok: szła do porodu i płakała

witam przyszle mamusie, chcialam sie przywitać :-)

Witaj:-)napisz o sobie coś więcej:tak:

Ja po wizycie:tak:Weszłam przed czasem, bo juz po 13 a umówiona byłam na 14.45:szok:Poszłam wczesniej usiąśc w poczekalni, bo już nie mialam nic do załatwiania, a tu nagle moja gin otwiera drzwi i zaprasza:szok::-DWcześniej była dziś, bo nie miala cesarek- mówi że przed Nowym Rokiem nikt nie chce rodzić :tak:
No a u mnie wszystko ok:tak::-):-):-)Odebrałam wyniki i byly trochę "nie bardzo" ale uspokoiła mnie że mogą takie być:tak:No i usłyszałam to co dla mnie było dziś na wagę złota :"szyjka zachowana, ujście zamknięte":tak:uffffffffffff co za ulga!!! Następna wizyta 02.02.2010r wtedy już z usg:tak::-)

Miłego wieczoru wszystkim

Jeśli chodzi o ból krzyżowy podczas porodu to ja słyszałam, że jeśli dziewczynę podczas okresu bolą plecy to najprawdopodobniej będzie miała te bóle. Mnie właśnie podczas okresu tylko na dole plecy bolą :-( to znaczy bolały :-D

cześć dziewczęta.
widzę,że piszecie o bólach porodowych, ja wolę sobie nie przypominać jak to było podczas porodu, bo bolało strasznie, ja mam typowe bóle krzyżowe i nie mogłam wyleżeć zanim kazali mi przeć, więc wszystkie skurcze przyjmowałam na siedząco lub na kucaka a potem jak przyszły skurcze parte to już plecy mniej bolały i myślałam tylko,żeby szybko urodzić:-):-)

Gosia-gratuluje super wieści i widzisz nie ma się czego bać:-):-)

reklama
u mnie trwają przygotowania do sylwestra , bo w tym roku wyprawiamy u Nas w domku, przyjdzie kilkoro przyjaciół i zapowiada się super zabawa, właśnie z przyjaciółkami ustalamy menu na imprezkę i się śmiejemy,że takie z nas kompanki do picia,że szkoda gadać, bo będą dwie ciężarne i jedna karmiąca i tylko jedna dziewczyna będzie piła no i oczywiście faceci :-):-)

Do góry