reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2010

emalia wielkie gratulacje!!! wiem ze sie staraliscie, super ze sie udalo. trzymam kciuki za spokojna ciaze

Lenka ja tez jestem rozbita, najgorzej w lozku wieczorami jak mysli klebia sie w glowie, nie moge spokojnie spac caly tydzien

dziewczyny pieczecie chlebki i buleczki? poprosze przepisy
ja tez pieke od roku chlebki na zakwasie, czasami bagietki na weekendowe sniadanko

reklama
a chlebki pieczesz biale czy razowe? dasz jakiegos linka z przepisem na buleczki?
szukam tez dobrego przepisu na rogaliki sniadaniowe, takie z makiem mi sie marza ale nie moge znalezc

Chlebki piekę różne, makę daje po prostu wg uznania u aktualnej chęci, najczęściej mieszam pszenna z razowa. Mam zamiar kupić jeszcze orkiszowej I taki upiec. A Ty jakie pieczesz?

Linka nie mam, mogę zrobić zdjęcie z książki I wkleic ale tego nie umiem z tel.

Ci do rogalikow to nie pomogę bo nie znam przepisu. Jakby Tobie się udało to daj znać.

Właśnie się dowiedziałam że wczoraj zostałam ciocią Różyczki !!!!!!!

Moje Wypieki | Chleby na zakwasie
Moje Wypieki | Bułki
Ja zawsze korzystaj z tych przepisów i nie mają sobie równych w bułach i chlebkach :-D więc Wam polecam wypróbować
Dziewczyny jeśli chodzi o dyskusję z fb, kto jest kim to mam taką listę zrobiona imię, nazwisko (z fb) + nick z forum, lepiej chyba nie wrzucać tego w internet luzem, więc jeśli ktoś chce mogę na e-mail wyslać :-)

Wiem, ze jest komplet, chodzi o to, że nie każdy potrafi przyporządkować nick z forum do nazwiska rzeczywistego, więc w razie co służę pomocą :-)

reklama
Do góry