reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

U mnie gin prywatnie bierze 100 zł z tym że USG już jest wliczone. Z tymi prywatnymi wizytami też jest tak że nie wiesz czy każe przyjść za dwa tygodnie bo coś jest nie tak czy tylko dlatego żeby dostać kolejną stówę. Będę się musiała z facetem zastanowić nad tym. Chociaż on pewnie powie żebym chodziła do obu, że finansowo damy radę. Ja za to jestem większa realistką i materialistką chyba każdą złotówkę dwa razy obejrzę zanim wydam :) :)

Teraz pytanie z innej beczki rozglądałyście się już za ciuchami dla ciężarówek ( sorki jeśli kogoś to określenie obraża, ale mi się podoba :) ) u mnie dopiero 6-7 tydzień ale brzuch mam cały czas wzdęty do tego stopnia że moje spodnie zrobiły się na mnie ciasnawe :) :) a nie chce żeby brzuch tzn. "inkubator" :) był obciśnięty. Właśnie przeglądam strony internetowe bo to pewnie i tak taniej niż w sklepie zwykłym. Może któraś z Was już coś wypatrzyła lub może polecić??

reklama
Teraz pytanie z innej beczki rozglądałyście się już za ciuchami dla ciężarówek ( sorki jeśli kogoś to określenie obraża, ale mi się podoba :) ) u mnie dopiero 6-7 tydzień ale brzuch mam cały czas wzdęty do tego stopnia że moje spodnie zrobiły się na mnie ciasnawe :) :) a nie chce żeby brzuch tzn. "inkubator" :) był obciśnięty. Właśnie przeglądam strony internetowe bo to pewnie i tak taniej niż w sklepie zwykłym. Może któraś z Was już coś wypatrzyła lub może polecić??

Z tego co mi wiadomo to w H&M są bardzo fajne ciążowe ciuszki i dość tanie w porównianiu z Belly, Bemum, Nivena itp.
I całkiem fajnie mogą się sprawdzić nawet po ciąży.;-);-)

Ja jestem krawcową więc raczej sama sobie poradzę hihi:tak::-DCiuchy ciążowe to kolejna rzecz na której ktoś się dorabia...ich ceny są często przerażające!!!:szok:

U mnie gin prywatnie bierze 100 zł z tym że USG już jest wliczone. Z tymi prywatnymi wizytami też jest tak że nie wiesz czy każe przyjść za dwa tygodnie bo coś jest nie tak czy tylko dlatego żeby dostać kolejną stówę. Będę się musiała z facetem zastanowić nad tym. Chociaż on pewnie powie żebym chodziła do obu, że finansowo damy radę. Ja za to jestem większa realistką i materialistką chyba każdą złotówkę dwa razy obejrzę zanim wydam :) :)

Ja też mam taki brzuchol niby nic, a dopiąć się jeansy nie chcą ;-) i moje piersi od wczoraj zaczynają być bolesne cały dzień, a wcześniej to tylko wieczorami.

Witajcie Kobietki!!!
Ale naprodukowałyście:szok::szok:, przekroczyłyśmy setną strone:-)

Gosia*** - wspólczuje tego dentysty:-(
AniaCh83 - piękny pezencik na pierwszą miesięcznice:)
tuchna - wow, życzę wspaniałej pogody ślubnej no i udanego weselicha!!
Kasiek1983 - witamy, dla pewności zrób sobie bętę, da ci 100% pewności
teresalucyna - witaj i mam nadzieję, że wszystko się ułoży!
mama mikołaja - twoja fasolka też będzie pewnie już taka duża:tak::tak:

meg82 - to czekamy na jutrzejszą relację po lekarzu!
karina78 - witaj:-)
Vanilka - kwas foliowy łykam od roku.
zdec - ja byłam w 4 tygdoniu było widać tylko malutką kropeczke, w 6 tygodniu fasolka byla juz widoczna i miala 6 mm, a wczoraj tj w 8 tygodniu miala już prawie 2 cm!
Ja wczoraj skończyłam 27 lat:-)Za swoja wizytę płace 150zl z usg.

Uff dobrnęłam do końca:)) dużo nas jest!:-)

reklama
zdec ale mi narobiłaś ochotę na frytki :) wielkie dzięki :) :)
:laugh2::laugh2::laugh2:
Bo tak siedzę w domu i mi się strasznie nudzi to zaczęłam zamrażarkę oglądać i znalazłam frytki:laugh2::laugh2:

A wy jak tam?
Planujecie jakieś zwolnienie w ciąży?
Bo ja się poważnie zastanawiam czy nie pójść na zwolnienie od początku, tak na wszelki wypadek.:-p:-p

Do góry