Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja liczę na to ,że moje drugie dziecko pójdzie w ślady pierwszego i będzie po dwóch tygodniach przesypiało od 20 do 2 w nocy, przerwa na karmienie i potem do 8 spokój, ale pewnie to tylko moje marzenia:-)

za to synuś nieźle dał mi popalić
pierwsze 1,5 roku chodzilam jak "zombi"
a do tego jeszcze mąz był za granicą...:-(
to mamy podobny problem tyle że ja na odwrót nigdy nie mogę dostać długich na 182
co prawda mam 168cm, ale jestem bardzo szczupła (chociaz już pewnie niedługo hihi) i mam długie nogi
tak więc albo spodnie fruwają w biodrach i pasie, albo sa za krótkie
mam tez trzecoie wyjście- mogę uszyć sama
lub ewentualnie coś przerobić:-)jeśli się da...
, więc mnie zostawił w szpitalu i zanim mnie przyjęli na oddział znów się zaczęło na dobre, a potem już na porodówce po 10 godzinach porodu przyszła jakaś pielęgniarka i zaczęła się wymądrzać, że każda by tylko chciała szybko i bezboleśnie urodzić, a ja bardzo cierpiałam bo miałam bóle krzyżowe i nie mogłam ani leżeć ani siedzieć, więc mówię do niej,że albo grzecznie sobie wyjdzie, albo zbiorę resztki sił wstanę i sama ją wyrzucę, było mi potem strasznie głupio
Muszę tam zajrzeć,ale wspominając swój poród to do śmiechu mi nie jestJa miałam dzisiaj od rana jakiegoś doła ale poszperałam troche na naszym forum i znalazłam super wątek (poród na wesoło) aż sie popłakałam ze śmiechu polecam wam jest zarąbisty;-)![]()

Dwa dni rodzenia a później cesarka-miałam wszystkiego dość...A po moich krzykach z bólu przyszła położna i powiedziała żebym się tak nie darła bo potwora urodzę

Ale mnie tym wkurzyła
!!!