reklama

Czerwiec 2010

Mykam poczytać wątek "poród na wesoło".
Ja już przeczytałam. Jest tam parę na prawdę śmiesznych opowiastek. Ale część jest taka, że można się pośmiać ale po czasie, a jak sobie wyobraziłam, że jestem w sytuacji autorki, to wcale mi nie było do śmiechu. Może jestem przewrażliwiona, ale wiele "śmiesznych" tekstów i odzywek lekarzy/położnych tam zamieszczonych uznałabym raczej za niekulturalne i naruszające moją godność. Ale to tylko moje zdanie.
Ja mam widoki na cc, więc nie stresuję się specjalnie.

A teraz to mam doła jak sobie przypomnę, że jutro rano do pracy, pobudka 5:00 :-(

reklama
Ja wstaje o 7, żeby zdążyć wszystko przygotować i córke do przedszkola zawieźć na czas. Poza tym synio wstaje po 7.

Dziś jakos dziwnie sie czuję:eek: czuję STRASZNY ucisk , tak jakby dzidzia pchała się okropnie na dół:szok: ale jest raczej jeszcze za mała żeby az tak broić...:sorry:biegam siku co pół minuty i nic nie robię:zawstydzona/y: Ale ten ucisk straszny...az mnie w pachwinach boli:-( Ma któras z Was tak?

Cześć,

Na całe szczęście że się nie produkowałyście za dużo, bo miałam tylko do nadrobienia 10 stron;-)
Ale znowu zastały mnie tu smutne wieści.:-(
Celka bardzo mi przykro.:-(:-( Trzymaj się kochana. Już myślałam że to koniec takich złych informacji i teraz sama autentycznie zaczynam się bać. Który to był tydzień?
Cały dzień spędziłam na uczelni masakra, wczoraj podobnie, wieczorkiem imprezka i dopiero teraz udało mi się do was zajrzeć:tak:
Co do wzrostu to też mam podobnie każde spodnie jakie kupię oczywiście muszą być na dole zakładane, podobnie jest z ciążowymi które niedawno kupiłam;-)
Ale póki co chodzę w nich tylko okazyjnie, jak już nie chce wciskać się w uluione dżiny;-)

Ja wstaje o 7, żeby zdążyć wszystko przygotować i córke do przedszkola zawieźć na czas. Poza tym synio wstaje po 7.

Dziś jakos dziwnie sie czuję:eek: czuję STRASZNY ucisk , tak jakby dzidzia pchała się okropnie na dół:szok: ale jest raczej jeszcze za mała żeby az tak broić...:sorry:biegam siku co pół minuty i nic nie robię:zawstydzona/y: Ale ten ucisk straszny...az mnie w pachwinach boli:-( Ma któras z Was tak?

Gosia jak w pachwinach boli to ok, macica ci sie powieksza
ale jezeli to cie martwi to skontaktuj sie z lekarzem

hej kobitki : ja jeszcze w szpitalu, ale tak mnie podrasowali ze zjadlabym konia z kopytami hehe, wsuwam i wsuwam,sniadanko,obiadek i kolacyjka az zyc sie chce i jaka radosc w sercu :-D:-D:-D mam nadzieje ze jutro wyjde i wszystko juz bedzie dobrze.....a maluszek ma juz 1,5 cm i wyglada jak to lekarz okreslil ,jak "kosmonauta" w tym swoim baloniku owodniowym :-) pozdrawiam

reklama
hej kobitki : ja jeszcze w szpitalu, ale tak mnie podrasowali ze zjadlabym konia z kopytami hehe, wsuwam i wsuwam,sniadanko,obiadek i kolacyjka az zyc sie chce i jaka radosc w sercu :-D:-D:-D mam nadzieje ze jutro wyjde i wszystko juz bedzie dobrze.....a maluszek ma juz 1,5 cm i wyglada jak to lekarz okreslil ,jak "kosmonauta" w tym swoim baloniku owodniowym :-) pozdrawiam
Super wieści!!!:tak::tak:;-) Dobrze że już z Wami jest OK i będziecie mogli być w domku:tak::tak::-)
Tak czytam o tych waszych wizytach na usg że sama nie mogę wytrzymać...Kiedy ten 16??!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry