reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

hej kobitki : ja jeszcze w szpitalu, ale tak mnie podrasowali ze zjadlabym konia z kopytami hehe, wsuwam i wsuwam,sniadanko,obiadek i kolacyjka az zyc sie chce i jaka radosc w sercu :-D:-D:-D mam nadzieje ze jutro wyjde i wszystko juz bedzie dobrze.....a maluszek ma juz 1,5 cm i wyglada jak to lekarz okreslil ,jak "kosmonauta" w tym swoim baloniku owodniowym :-) pozdrawiam

No to super...Cudowne wieści...Trzymamy kciuki za jutrezjszy powrót do domku!!!

reklama
Zdec- widzę, że jesteśmy tak samo długo w ciązy...Powiedz mi Kochana na kiedy lekarz wyznaczył Ci datę porodu...Ja jeszcze nie byłam na USG (uroki Anglii) więc nie wiem...sama sobie wyliczyłam, że ok. 28-29 czerwca....
Ja zaczynam się trochę denerwować bo nic kompletnie jeszcze nie wiem...20.11 mam pierwszą wizytę z położną , badanie krwi i takie tam...może wtedy sie uspokoję...Już myślałam żeby polecieć na 2-3 dni do Polski na badania ale troche boję się latać teraz...bo przecież nie wiem czy wszystko jest ok....

Zdec- widzę, że jesteśmy tak samo długo w ciązy...Powiedz mi Kochana na kiedy lekarz wyznaczył Ci datę porodu...Ja jeszcze nie byłam na USG (uroki Anglii) więc nie wiem...sama sobie wyliczyłam, że ok. 28-29 czerwca....
Ja zaczynam się trochę denerwować bo nic kompletnie jeszcze nie wiem...20.11 mam pierwszą wizytę z położną , badanie krwi i takie tam...może wtedy sie uspokoję...Już myślałam żeby polecieć na 2-3 dni do Polski na badania ale troche boję się latać teraz...bo przecież nie wiem czy wszystko jest ok....

Z terminem to dziwna sprawa wg OM 27.06, wg 1.wszego USG 2.07, wg 2.giego USG bodajże coś koło 9.07:zawstydzona/y: Więc sama właściwie nie wiem;-)

reklama
Do góry