reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Co się do cholery dzieje???!!! Jestem coraz bardziej przerażona. Nie wiem ile jeszcze zniosę tych złych wieści( żeby ich już nie było), a co za tym idzie ile będę jeszcze zaglądać na forum.
[*] dla Aniołka Madzi

Zajrzałam na forum chciałam posiedzieć dłużej ale nie mogę....Kolejna zła wiadomość...serce pęka!!!! Magdalena
[*] przykro mi...Brak słów...tylko płakać się chce....

witajcie dziewczyny, nadrobiłam wkońcu 4 dniowe zaległości, ciężko się czytało oj ciężko, wyrazy współczucia dla kamy i magdaleny. Nieciekawe chwile...
będąc tu na forum człowiek sobie zdaje sprawę, z niektórych spraw... a może lepiej żyć w nieświadomości?... juz sama nie wiem...

od piątku wróciłam do pracy, czuję się wycieńczona, jeszcze się nie przestawiłam z trybu w jakim byłam poprzednio, mało mam czasu na cokolwiek, ale powoli, powoli się odnajduję, jestem wśród ludzi, śmiejemy się zartujemy, mdłości już odeszły w siną dal, w niektóre spodnie zaczynam się nie dopinać, juz nie mogę się doczekać większego brzusia, tych kopniaczków, och, jak ja za tym tesknię, dziewczyny, wierzę że będzie dobrze, pozdrawiam i całuję;-)

Niestety lekarstwa na burzę hormonów nie wynaleziono :-) mi pomaga czytanie książki :-) wyciszam się i uciekam w inny świat :-) a teraz uciekam do łóżeczka. Spokojnego wieczoru i nocy:-)

Niestety lekarstwa na burzę hormonów nie wynaleziono :-) mi pomaga czytanie książki :-) wyciszam się i uciekam w inny świat :-) a teraz uciekam do łóżeczka. Spokojnego wieczoru i nocy:-)

Też lubię na chandrę poczytać książkę, niekoniecznie śmieszną lub obejrzeć dobry film :-D
Właśnie obejrzałam "Anioły i demony" więc przez 2 godziny moje myśli były w całkiem innym świecie :-) Swoją drogą polecam film jeśli ktoś lubi zaskakujące zakończenia, oj teraz to już chyba nie będzie zaskakujące :-D
Teraz lulu zbierać siły na kolejny dzień :-)

reklama
Ja też powoli uciekam do łóżeczka.

Jutro czekaja mnie zakupy przedmikołajkowe i reszta przedświątecznych:-) A no i jutro mam wizytę...tyle że u dentysty:eek::-Dchciałabym aby była to juz ostatnia:tak:bo powoli zaczyna mi się to nudzić hihi

Spokojnej nocy i kolorowych snów:-)

Do góry