reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Kurcze brzuch mnie boli. Tak na wysokości pępka ale nieco niżej. Nie wiem sama czy to coś złego czy tylko jelitka. Wzięłam no spe i poczekam.

też dzisiaj nie czułam się najlepiej, wyszłam szybciej z pracy i leżałam całe popołudnie i pomogło :-) teraz znowu się kładę bo o 5 rano pobudka. Miłego wieczorku:-)

kurcze bylam sie wykompac ale normalnie tylek juz mnie boli od tego siedzenia ale coz dalej laptop na kolana i heja piszemy prace:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Właśnie jestem w trakcie allegrowych zakupów prezentowych :-)

Koriander- to mamy podobny staż,bo my we wrześniu będziemy świętować ósmą rocznicę :-)
SIABA- zabieg robimy w Bydgoszczy, mamy swoją panią doktor z najlepszą opinią w Bydgoszczy... Okazuje się, że ja się wcale nie urodziłam na Polnej, ale też nie na Lutyckiej, tylko na Mickiewicza w szpitalu Raszei, nie wiem co mi się pokręciło :zawstydzona/y:Ale co fakt to fakt- młodziutka jestem przy Tobie :-D Moja mama mieszka na Czecha w pierwszej desce od strony Lecha, czuję, że prędzej czy później się spotkamy :-)
Ewelinamariusz- jesteś już w domu? melduj się szybciutko :-)

Mówię dobranoc tym , które idą spać, ja się jeszcze trochę pokręcę po domku...

reklama
OlaPio- Trzymaj się, wyczerpał się już limit złych wiadomości na wątku, więc wszystko będzie dobrze! Melduj się zaraz po powrocie, nawet w nocy...Myślę o Tobie cieplutko...

Do góry