reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Ja cykam między tvn i 2. Lubie filmy z Jean-Claudem van Dammem, zawsze można na jakieś ciacho popatrzeć :-) mimo że w tym filmie najlepiej nie wygląda, ale ciacho to ciacho :-) Chyba bredzę :-)

reklama
A tak wogóle to już się też żegnam:tak:i frune do łóżeczka:-)

Jeszcze tylko w Mikołaja się przeistoczę na momencik...

Dobranoc:-)

Wróciłam z pępkowego, które się nie odbyło. Mloda mama dostała wysokiej gorączki i pojechała na pogotowie. Okazało się że ma zapalenie oskrzeli. Szczęście w nieszczęściu to takie że dokarmiała butlą małą a teraz tylko butlą będzie mogła ja karmić. Mi w udziale przypadł zaszczyt opieki nad dzieckiem :-) trochę się bałam, zapomniałam jak to jest opiekować się 6 dniowym maluchem, ale sprostałam zadaniu. Nakarmiłam, przewinęłam i ....nie mogę się doczekać kiedy swoje będę tak tulić w ramionach:-)Jeszcze tylko 6 miesięcy. Zleci co nie?

Życzę spokojnej nocy i góry prezentów od Mikołaja:-)

Ja też nie płaciłam ale też mi coś takiego wyskakiwało zrobiłam jakieś kombinacje i jakoś się to dało ominąć:-Dczekam aż moja gwiazdka uśnie żeby podłożyć prezencik ale coś nie usypia na starszą to napewno się nie doczekam bo jak ona chodzi spać to ja już dawno lulam:-Dco do ciastoliny też mi się podoba jej zapaszek a zabawa nią jest przednia:tak:

reklama
Do góry