reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

U mnie jeszcze nie wiedzą więc tak spokojnie muszę w Wigilię, żeby już na wejściu nie zauważyli, żebyśmy to my zdążyli powiedzieć.
zdec jestem w szoku ze nadal wam sie tajemnicy udaje dochowac :-) U nas wiedza juz chyba wszyscy, chociaz tez dlugo czekalismy :tak:

Agi78 co za historia...na pewno jakas lapowka i wsio, tak to sie czasami odbywa:wściekła/y: Mam nadzieje ze szybko cos znajdziecie, my tez czekamy w napieciu na przyznanie mieszkania, zawsze spory stres :sorry:

moja kolezanka batony popijala sokiem z kapusty kiszonej
robilyscie sobie test z obraczka i nitka?
ja zrobilam i obraczka bujala sie wahadlowo, czyli dziewczynka

Ja tez kwasne lub pikantne najchetniej zagryzam slodkim :-D
A test z obraczka zrobilam i bujala sie wahadlowo i mi powiedzeli ze to na chlopaka a w koleczko to na dziewczynke :szok: To jak to w koncu>?

reklama
Samego porodu się nie boję, ale ostatnio hormony mi na mózg działają i zaczynam się obawiać czy dam sobie radę w nowej roli czy podołam wychowaniu itp. Czasami sami się zachowujemy jak dzieci :-D Ostatnio widziałam jak nastolatka zrobiła mamie scenę w supermarkecie i aż mnie zmroziło na myśl że za kilkanaście lat to ja mogę być na miejscu tej pani :-(

ja nie wierzę w te przesądy ze smakami, w pierwszej ciąży wiecznie miałam ochotę na snickersy i potrafiłam wyjadać łyżeczką Nutelle ze słoika a i tak urodził się Patryk, a teraz rolmopsiki, ogóreczki, grejpfruty a wczoraj prawie pół kilo kapusty kiszonej, a ze słodyczy toleruje tylko żelki, pomijając jeden napad na eklery:-):-D

Dokładnie, ja uważam ze ani zachcianki, ani kształt brzucha ani także ilośćpryszczy na ciele nie decyduje o płci maluszka:-)

powiem Wam,że coraz bardziej mi chodzi po głowie to,że w moim brzuszku zagościł jednak synek, na początku miałam przeczucie na dziewczynkę, ale teraz jakoś mi na chłopaka intuicja podpowiada:-):-D może to hormony mi płatają figla:-D

we wtorek idę na USG do szpitala, mają tam podobno dobry sprzęt 2D, więc może się czegoś dowiem:-)

kasiulka1980-rodziłam bez znieczulenia bo 13 lat temu jakoś nie było o tym słychać a za drugim razem zaczełam rodzić 3 tygodnie wcześniej więc lekarze stwierdzili że to pewnie jeszcze nie a jak się spostrzegli że jednak już to na znieczulenie było za póżno bo za10 minut już się urodziła.Teraz znowu czytam o tych znieczuleniach i podobno opóżniają poród więc niewiem czy się zdecyduje zobaczymy

reklama
Do góry