reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Ja miałam pomysł zabrać rodzinkę do fotografa i zrobić zdjęcie portretowe a następnie je oprawić i podarować ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie, bo gdzieś ich wyciągnąć to trzeba się trochę nagimnastykować :-) Jeśli się nie uda to nie mam pomysłu na pojedyncze prezenty. Może wy macie???
Pomysłu dla siostry nie zdradzę, bo a nuż tu zajrzy :-D

No dobra, to podzielę się z Wami co kupiłam moim najbliższym, linki nie wklejam na wątku z linkami, bo to tylko takie okazjonalne, na przyszłość się nie przyda...

moja mama:
-komputer używany
- suszarka do naczyń SUSZARKA DO NACZYŃ z drewnianymi bokami EUROPA (830507770) - Aukcje internetowe Allegro
-kalendarz ze zdjęciami, którym chwaliłam się wcześniej
teściowa:
- maszyna do szycia, którą sam wyhaczyła w jakieś promocji
-kalendarz ze zdjęciami
-cienie do oczu- są SUPER, bardzo elegancko wyglądają CIENIE, PALETY CIENI RUBY ROSE 88 KOLORÓW,TANIO!! (838280917) - Aukcje internetowe Allegro
mój chrześniak (lat 14) : pałeczki perkusyjne : miJam PRO AIR DRUMMER PERKUSJA + GRATIS PROMOCJA (829945274) - Aukcje internetowe Allegro
dwie ciocie: uchwyt WIESZAK na worek torebkę PREZENT urodziny (836351928) - Aukcje internetowe Allegro uchwyt WIESZAK na worek torebke PREZENT do biura (836352177) - Aukcje internetowe Allegro
dwóch wujków: MEGA WYBOR SEX -I FARTUSZEK FARTUCH NA MIKOŁAJA (838859400) - Aukcje internetowe Allegro (Mr Homarus i strong man)
kuzynka- 6 par fig i szortów Esotiq- kupiłam w salonie jest 30% zniżki i super wybór kolorów i wzorów,a fason taki ESOTIQ kolorowe bawełniane szorty kpl.2 PARY S (848399621) - Aukcje internetowe Allegro
szwagier i szwagierka: taki komplecik: TACA / PATERA NA CIASTO / TORT szklana (833152341) - Aukcje internetowe Allegro TACA / PATERA NA CIASTO 2 poziomowa szklana (833159140) - Aukcje internetowe Allegro
no i dla Piotrusia:
Parasol - Parasolka - Parasolki Oryginalne Disney (838719710) - Aukcje internetowe Allegro
BIG STACJA BENZYNOWA Serwis SAMOCHODOWY Jezdzik (816972750) - Aukcje internetowe Allegro
NOWE BINDEEZ - Długopis 6 kolorów - Reklama TV (828103163) - Aukcje internetowe Allegro (bardzo rozwija manualnie i wciąga i dziewczynki i chłopców, Piotrek już takie ma, tylko rozszerzamy zestaw :-)
WIELKI TRAKTOR NA PEDAŁKI Z PRZYCZEPĄ + KLOCKI ! (835375693) - Aukcje internetowe Allegro (to od mojej mamy, ale my wybralismy)
a my sobie zażyczylismy od mojej mamy LODÓWKA TURYSTYCZNA 20 L. SILVER 230V/12V GW.24 (838878998) - Aukcje internetowe Allegro przyda się przy małym dziecku do samochodu, bo ta lodówka też podgrzewa :-) No i idealna też do chłodzenia piwka na przykład w czasie grilla w ogródku :-D

Nie mam jeszcze nic dla męża, a on nie ma nic dla mnie :-)
może coś się Wam z tego spodoba...

Cześć dziewczyny,

Nawet nie miałam czasu żeby dzisiaj coś z wami popisać.
Rano byłam w pracy, miałam być tylko na chwilę, ale jednak dużo zaległości się zrobiło i wyszłam dopiero o 16.
Widzę że przewija się temat prezentów. U nas już największe zakupione, właśnie je przytargaliśmy. Mój mąż wpadł na pomysł żeby teściowi kupić do nowego domu telewizor, więc i ja się uparłam że mojej mamie też by się przydał:-):-)
I tym sposobem przytargaliśmy do domu dwa telewizory. Jeden 42" ledwo nam wszedł do samochodu, ale przynajmniej śmiesznie było:-):-)

reklama
Dziewczynki dzięki za odpowiedzi w sprawie opryszczki. Rozmawiałam z moim lekarzem. Powiedział, że jesli pozostanie tylko na ustach i nie przeniesie się wokolice intymne to nie ma się czym martwić... Myślicie, że łatwo jest ją przenieść. Teraz się strasznie pilnuję, ale i tak się martwię. Mam nadzeję że będzie dobrze:) Spokojnej nocki Wam życzę:)Śnijcie słodko:)

Co do świątecznych prezentów, to po usłyszeniu opowieści męża jak to śmigał na zamarźnietym jeziorze na łyżwach z tatą...postanowiłam kupić mu porządne łyżwy:):):) Szkoda że nie pojeżdżę z nim:)

Do góry