reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

:-) jak miło wejść i dobre nowiny przeczytać, super, że u Twojej dzidzi hefi też wszystko w porządku
Mój dzidziuś ma dopiero 7,5 cm, ale lekarka stwierdziła, że to normalne i nie mam się co martwić

heh mam nadzieję, że mi się uda zapełniać grzecznie album :tak: będzie miła pamiątka

Ostatnia edycja:
reklama
a ja po spotkaniu z koleżankami, już w domciu, w łóżeczku ;)
weszłam zobaczyć jak wieści ...

kreatorka - super wiadomości, gratuluję
ja też oglądałam ten co Ty masz ale mi w nim brakowało tego początku, miejsca na pierwsze USG itd ... ale też mi się podobał ;)

magdalena79 - cieszę się razem z Tobą ... fotki wkleiłaś??? zaraz polecę zobaczyc!!!

hefi - ale już duży Twój dzidziuś ... super!

paula24211 - dzięki

anecznik - to zależy od dziadków ... może radość będzie tak duża, ze nie pomyślą o fochach ???, ja unikam właśnie takich sytuacji bo raz miałam już focha o albumy ślubne ... więc teraz dowiadują się wszyscy razem i mam święty spokój :-)
a w nocy na zakupach to jeszcze nigdy nie byłam :no:

Anik79 - Warszawa zakorkowana tak samo - krótka trasa a zajmuje godzinę, dwie ... niech oni zrobią coś z ulicami bo się to żyć nie da ... a jutro na Wigilię do pracy jadę ....

a tymczasem życzę dobrej nocki ;)

Pewnie znacie ten filmik, bo stary jak świat, a może nie... lubię sobie czasem go puszczać dla poprawy humoru, taak jakoś mi się teraz przypomniało :-D
[video=youtube;-0DEoSzuQRc]http://www.youtube.com/watch?v=-0DEoSzuQRc[/video]

Witajcie kochane, właśnie wróciłam od lekarza, dzidzius machał rączkami i nóżkami, odbijał sie jak żabka:-D wg usg12t6d CRL 65 mm:-) tak się ciesze ze wszystko gra, jeszcze udało mi się bo właśnie wymienili usg na nowsze 3D, więc wszystko lepiej widać. Jestem przeszczęśliwa:-)
;-)a teraz poczytam was troche bo mam 2 dni do nadrobienia

Ja już też po wizycie :-D Pierwszy raz miałam robione USG przez brzuch.
Nasze maleństwo jest obecnie w 14 tygodniu 6 dniu więc termin mi się przesunął z 15.06 na 11.06 :-p
Ma prawie 10cm długości i waży 128 gramów :-D:-D:-D
Lekarz chciał nam pokazać maleństwo na usg 3D ale się wypięło tyłkiem i machało nogami :-p
Co do płci to jeszcze nie wiadomo, ale co by nie było oby zdrowe :-D
Po badaniu pojechaliśmy jeszcze na zakupy i jestem padnięta więc już mówie dobranoc :-D:-D:-D

witam się z samego rana przy sniadanku:-)

dziewczyny gratuluję wspaniałych wiadomości:-) ale trzymaliście nas w napięciu;-)

a co z resztą dziewczyn po wizytach? nie daje mi to spokoju.

Miłego dzionka, zmykam do pracy, pocieszam się tylko tym że jeszcze 9 godzin i będę miała weekend;-)

kreatorka , magdalena79 , hefi - gratuluję dobrych wiadomości:-)cieszę się razem z Wami:tak::-D
Czekamy na resztę...lena??? zdec???

Ja mam problemy z netem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:więc może mnie nie być:-(U nas biało i temperatura -15 z rana:eek:

Trzymajcie się cieplutko;-)

Wtam sie i ja z rana jakos nie moge spac jakies dziwne rzeczy mi sie snily i tak sie nie wyspalam:szok:

ale zjadlam juz sobie serek homo:tak::tak::tak:

DZIEWCZYNY SUPER WIEŚCI:tak::tak::tak::tak: bardzo sie ciesze ze z maluszkami wszystko ok:-D

Witam się z rana
Dziewczyny gralutuję wspaniałych wiadomości i tego że mogłyscie podejrzeć swoje maluszki ;-)

Ja mam dzisiaj wizytę z USG o 13.
Idę na kilka godzin do pracy żeby czas mi szybciej minął.
Mężulek pojechał w delegację więc sama niestety musze iść.

reklama
Cześć dziewczyny :-D
U nas bialutko, wczoraj z mężem jeszcze poszliśmy z psiakiem po 22 na spacer do parku było super - ubraliśmy się prawie że w kombinezony narciarskie i było nam cieplutko. Spać mi się chciało strasznie ale jak zobaczyłam jak nasza psina cieszy się śniegiem to jakby zmęczenie gdzieś przepadło i trochę poganialiśmy się :-D
Nie lubię za bardzo zimna ale śnieg dopóki nie przemakaja mi buty nie przeszkadza szczególnie. :-D

Życzę miłego dnia ja już powoli idę się szykować do pracy.

Do góry