reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

Witam wszystkich!!!!

Ja już odliczam dni do Polski...nie mogę się doczekać....Rozmawiałam z mama wczoraj i ona mi powiedziała że juz nie może się do marca doczekać bo wtedy oficialnie przyjeżdzamy z moim P. ale ona nic nie wie że za nieco ponad 3-tygodnie przylatuję do Polski na pare dni...Zrobie niespodziankę moim rodzicom....Będzie fajnie...

ewelinka307 - mogę się tylko domyślać jak się czułaś...Mi się sniło z jakieś 3 tygodnie temu że cała mokra jestem....jak się obudziłam, zerwałam się z bijacym sercem na nogi, poleciałam do łazienki i oczywiscie wszystko było ok....ale strachu miałam co niemiara..
paula - współczuję sytuacji z mężem....nieźle się załatwił....pewnie teraz cały czas Ci mówi że już nigdy więcej alkoholu do ust nie weźmie...Trzymam kciuki żeby mu szybko przeszło.....

Dziewczyny majace problemy z teściowymi - Walczcie o swoje i o dobre życie Waszych dzieci!!!

reklama
ja troche w innym temacie , powiedzcie mi jak to zrobilam,ze w ustawieniach w sygnaturkach mam wstawiony kod suwaczka, i tam go widac,a pod moimi postami go nie ma :dry: blondyna jestem

teeeej :D jest :D pytanie mozna uznac za nieistniejace ;p

Witajcie czerwcoweczki widze ze ruch sie wzmaga, mi sie na szczescie udalo nie przejesc, za to rozkoszowalam sie kazdym przysmakiem jaki nam mama serwowala na swieta :-D I przyznam ze jadlam jak leci, sledzie, wedzonki, grzybki, trudno, nie moglam sie powstrzymac ;-)

Tak czytam wasze opowiesci, bardzo wspolczuje tym ktorym zle sie dzieje..zycze by wam nowy rok przyniosl wspaniale zmainy na lepsze, uwierzcie ze wszystko jest mozliwe :tak: Najgorsze to zaakceptowac zly los, nikt na to nie zasluguje!

Witam wszystkich!!!!

Ja już odliczam dni do Polski...nie mogę się doczekać....
Agi78 super pomysl z niespodziewana wizyta, na pewno sprawisz im wielka radosc i niespodzianke :-D:-D No i sobie chyba rowniez!

athena trzymaj sie dzielnie i nie poddawaj sie!

magdalena co za opowiesc :-( trzymaj sie cieplo

Witam z rana.
U nas całe święta były pochmurne, ciemne i deszczowe:no::-(a tu dziś rano wstaję i co??? Piękny śnieżek:tak:wszędzie biało:-)Niby lepiej późno niż wcale ale czy ja wiem...:baffled: Ja musze dziś jechać zawieźć mocz do badania bo jutro wizyta i znów będę się ślizgać po ulicy:szok: A dodam że nadal mocno sypie.

Gosiu ja juz zaczynam trzymac kciuki za wizyte, uwazaj na slizgawke i szybciutko pochwal sie wrazeniami :-)

a do mnie dzwonila tesciowa :-) tak tesciowa..
ze dostane pokoj dla dziecka. nie wiem co ja nagle zmusilo do takiej refleksji,ale moj maz musial z nia rozmawiac,bo sama by na to nie wpadla.maly sukces,ale zawsze.. a dzisiaj znowu do pracy na 9godz ;/ 9godzin stania i nudzenia sie ;p
pozdrawiam

Może podczytuje forum? :-D

I czuje, że jak dalej tak będzie to nasze małżeństwo nie ma szans na przetrwanie...tylko ja zawsze mam gdzie wrócić bo moi rodzice mnie przymą i jeszcze mi pomogą, teraz odwiedzają mnie sporadycznie bo źle się czują bo moja teściowa dała im odczuć że ich nie toleruje, ja staram się do nich często jeździć, mieszkamy blisko i zawsze mogę na nich liczyć.
Po za tym ja mam na właśność swój dom tylko do remontu i gdyby mój mąż chciał mieszkać gdzie indziej to moi rodzice by nam pomogli w remoncie, finansowo i fizycznie. Ale on nie chce słyszeć o wyprowadzce, też mamy jeden pokój ciasny a reszte wspólną.
Ja od około 2 miesięcy rozważam czy się nie wynieść i nie zostawić męża jedynie dziecko mnie hamuje, a po slubie jestem niecałe 5 misięcy.

Czasami taki krok jest wstrząsem dla faceta, może gdybyś się wyprowadziła, to by zrozumiał.

teeeej :D jest :D pytanie mozna uznac za nieistniejace ;p

no nareszcie masz suwaczek, brawo :-D

Kasiulka_1980 tesciowa?? o nieee :) ona ma prawie 60 lat, i komputery to dla niej czarna magia,w sumie mamy laptopa... aaa nawet nie potrafi wymowic tego slowa, o wlaczeniu nie wspomne. wiec moge zyc w spokoju :-D

nastepna wizyte u lekarza mam 19stycznia,w imieniny meza,chcialabym chociaz troszke poznac plec,ale watpie zeby usg dalo rade, ma pewnie z 20lat :-) ale za to zrobie filmik z badania, nie moge sie doczekac :-D
ostatnio zapytalam podczas usg czy ''to moze byc nosek??'' patrzac na buzke malenstwa,bylam pod koniec 14tygodnia, lekarz zrobil mi wyklad pol godzinny ze plod jest za maly i takich szczegolow nie bedzie widac.a widzialam dzieewczyn zdjecia z nawet 12tygodnia,i bylo dokladnie widac ;/ wiec nie wiem, o co chodzi. skoro nie widac zarysow noska,to o poznaniu plci w ogole moge pomarzyc.
ja tam nos widzialam,jak nic :-)

ja następną mam 21 stycznia - też w imieniny męża, i urodziny ... i dodatkowo dzień babci ...
cobra - co to za lekarz??? kurczę, może powinnaś poszukać innego? ... wiele rzeczy już widać na USG w tym "wieku" dzidziusia .... a on do tego jeszcze nie jest chyba zbytnio przyjemny ...

Witam wszystkich!!!!

Ja już odliczam dni do Polski...nie mogę się doczekać....Rozmawiałam z mama wczoraj i ona mi powiedziała że juz nie może się do marca doczekać bo wtedy oficialnie przyjeżdzamy z moim P. ale ona nic nie wie że za nieco ponad 3-tygodnie przylatuję do Polski na pare dni...Zrobie niespodziankę moim rodzicom....Będzie fajnie...
!!

ale zrobicie świetną niespodziankę ;) koniecznie napisz jak było!

A u nas cały czas prószy śnieżek ... i już całkiem biało jest :-)

reklama
przykro mi ze niektore z nas mialy nieudane swieta,ja tez kilka godzin przed wigilia poklocilam sie z moim mezem ale to chyba lepiej bo w swieta bylo super.
Ja tez uwazam ze mieszkanie z rodzicami zle wpywa na malzenstwo.I to chyba nie ma roznicy czy z rodzicami czy z tesciami...ja sie bardzo ciesze jak moja mama mnie odwiedza ale 2 tygodnie to max bo pozniej tez juz sie klocimy.

Do góry