reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witam się i ja, już zrobiłam dziś tyle rzeczy,że się zastanawiam co ja będę robić do wieczora i wiecie co chyba pójdę na drzemeczkę :-):-D

U nas mieszanka wybuchowa ja- lew, mąż- rak :szok::-D:-D:-D hihi ale dajemy radę :tak:

u mnie jest dokładnie tak samo:-D:-D:-D a synek jest wagą, więc bywa ciężko,ale jakoś się już pomału docieramy i każdy przymyka oko na wady drugiego:-):-)

Mój to Waga. W sumie to nie narzekam, tylko za bardzo się "waha" to znaczy waży:p
A ja jestem Wodnik:p

ja też jestem wodniczek...Nie mam pojęcia co tam wypisują o połaczeniu raka i wodnika, ale chyba nie jest źle:) Wkurzam się na tę jego upartość, ale jakoś nie mam problemów z ustępowaniem w większości kwestii. Tylko wodniki są baaaardzo emocjonalne...A raczki zamknięte w sobie..więc taki związek to ciągłe docieranie się:) Może to i lepiej. Od 11 lat się tak docieramy...Zaczęliśmy jak mieliśmy po 18 lat:)

Cześć dziewczyny... Jestem dziś nie w humorze i jakiś straszny pesymizm mnie ogarnął... Brzuch mnie boli i w ogóle jestem cała pełna jakiś nieuzasadnionych obaw- ale nie mogę tych czarnych myśli odpędzić- nakrzyczcie może na mnie, albo co.... O 17 mam dziś wizytę, mam cichą nadzieję, że po niej się uspokoję...

Magdalena79- zdrówka życzę Kochana... Ja też wczoraj poszłam do pracy, ale czuję się już nieźle, tylko z nosa mi leci i gardło pobolewa, ale nie jest źle...
ewus- witaj, gratuluję dwóch serduszek!!! To dzisiaj razem mamy wizytę :-)
krakowianka, agnieszka-- dobrze, że jesteście dziewczyny znów z nami, bądźcie dzielne i myślcie pozytywnie!
Lena- fajnie, że udało CI się z tym zwolnieniem :-)
gosiagro- gratuluję kopniaczków :-)
Cobra- organizm sam powinien za jakiś czas wyrzucić cialo obce, ale jak Cię tak boli to może jedź do szpitala i niech Ci jakoś wyjmą...
ewelinamariusz- cudnie, że czujesz już kopniaczki, ja cały czas tylko bulgotki...
kpi mój mąż też wodnik, ale taki spokojny wodnik ;-)

Obiecałam, że będę tu z Wami częściej, ale mój mąż pisze teraz pracę na studia podyplomowe i okupuje komputer całymi dniami... :-(
Miłego popołudnia wszystkim życzę

ja też jestem wodniczek...Nie mam pojęcia co tam wypisują o połaczeniu raka i wodnika, ale chyba nie jest źle:) Wkurzam się na tę jego upartość, ale jakoś nie mam problemów z ustępowaniem w większości kwestii. Tylko wodniki są baaaardzo emocjonalne...A raczki zamknięte w sobie..więc taki związek to ciągłe docieranie się:) Może to i lepiej. Od 11 lat się tak docieramy...Zaczęliśmy jak mieliśmy po 18 lat:)

My trochę krócej, bo od prawie 6 lat. Ale zaczęliśmy w wieku 16 lat:-)

Własnie wstałam z przedpołudniowej drzemki:-) normalnie jak małe dziecko - wstałam zjadłam i dalej spać:-) ale zmęczenie nadal mnie nie opuszcza, odgrzewam teraz zupkę i pewnie po obiedzie znowu odwiedze łóżko.

reklama
Do góry