reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witam się w piatek:-)

Zdec - łożyskiem się nie przejmuj - przynajmniej na razie - a potem mam nadzieję, ze się podniesie (tak jak moje się podniosło razem z rosnącą macicą i brzuszkiem). najwazniejsze, że z malutka wszystko ok - i gratuluję dziewczynki:tak:
Dorotka - dobre wieści z wizyty - super:tak:

Nietka, Lencja - witam dwie nowe czerwcowe mamy:-)

i pozdrawiam wszystkie pozostałe Czerwcóweczki - ja zmykam się położyć - dziś mi coś brzuch się postawił i nie chcę go nadwyrężać

Dorotka gratuluję synka:-):-) Może będzie jakaś równowaga na forum, bo narazie chyba więcej córeczek:-):-)
Dzięki za dobre słowa:-) Jak wróciłam do domku i już leżę sobie we własnym łóżeczku to jakoś mi lepiej i już się nie denerwuję.

Dorotka gratuluję synka:-):-) Może będzie jakaś równowaga na forum, bo narazie chyba więcej córeczek:-):-)
Dzięki za dobre słowa:-) Jak wróciłam do domku i już leżę sobie we własnym łóżeczku to jakoś mi lepiej i już się nie denerwuję.

super,że już jesteś w domku i pewnie świat też wygląda lepiej co?:-):-)
co do płci to mamy remis już mnie nasza koriander o tym poinformowała jest 11 do 11 :-):-):-D:-D

Zdec - cieszę się, że już jesteś w dimu i że wszytsko dobrze z córcią. odpoczywaj teraz spokojnie i dbaj o siebie.

Ja też jestem po wizycie i wszystko w porządku. Lekarz potwierdził, że to będzie córeczka. Mąż stwierdził, że z córką będzie chodził na mecze :-)

Maluch jest starszy o 1,5 tygodnia. Waży 380g. Jestem bardzo zadowolona. Mam brać żelazo, i niesttey urosept na bakterie w moczu.

tak się dotleniłam na spacerze,że teraz to bym się chętnie zdrzemnęła :-)
ale jak teraz pójdę spać to w nocy czeka mnie przewracanie się z boku na bok,więc chyba zostaje mi tylko ziewanie:-)

reklama
Ja też jestem po wizycie i wszystko w porządku. Lekarz potwierdził, że to będzie córeczka. Mąż stwierdził, że z córką będzie chodził na mecze :-)

Maluch jest starszy o 1,5 tygodnia. Waży 380g. Jestem bardzo zadowolona. Mam brać żelazo, i niesttey urosept na bakterie w moczu.
askut gratuluje, sliczna waga malutkiej, prawie identyczna jak mojej :-D
Faceci zawsze swoje gadaja a pozniej to wlasnie tatusiowie najbardziej rozpieszczaja coreczki :-D

Do góry