reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Ja żadko teraz drzemski sobie robię, już przeszła moja śpiączka z I trymestru:-D moze to też dlatego,że śpię do10-11, a nie jakwcześniej 6:30:-) i nie potrzebuję popołudniowego snu

Właśnie zjadłam obiadek i chciałam poczytać co popisałyście, ale widzę że tu się nic dzisiaj nie dzieje:)

Cześć dziewczyny,

Dziękuję za trzymanie kciuków:-) Wygląda na to że wszystkie 3 egzaminy do przodu, ale jestem trochę zła na siebie bo zawaliłam trochę kolokwium, fakt że mam 3,5, ale to wszystko przez jeden mały błąd, bo za słabo opisałam sobie wzory:-( a 4,5-5 dawało zwolnienie z egzaminu i niestety teraz będę musiała do niego podejść:-:)-( Trochę mi smutno... No ale trudno...

Cześć dziewczyny,

Dziękuję za trzymanie kciuków:-) Wygląda na to że wszystkie 3 egzaminy do przodu, ale jestem trochę zła na siebie bo zawaliłam trochę kolokwium, fakt że mam 3,5, ale to wszystko przez jeden mały błąd, bo za słabo opisałam sobie wzory:-( a 4,5-5 dawało zwolnienie z egzaminu i niestety teraz będę musiała do niego podejść:-:)-( Trochę mi smutno... No ale trudno...

Egzamin też zdasz bez problemu :-) Pomyśl że gdybyś zrobiła większy błąd to miałabyś też poprawkę przed sobą, a tak tylko ten jeden :-D

Cześć dziewczyny,

Ja Cię podziwiam- po takich przejściach, nerwach takie wyniki :-) powinnaś być dumna z siebie.

Egzamin też zdasz bez problemu :-) Pomyśl że gdybyś zrobiła większy błąd to miałabyś też poprawkę przed sobą, a tak tylko ten jeden :-D
Jeżeli z tej strony na to patrzeć to masz rację:-D
Dziewczyny trochę mnie tylko niepokoi brak ruchów?
Bo czytałam że macie mocno odczuwalne, a ja prawie w ogóle...

Każda ciaża jest inna i myślę, że nie masz powodów do niepokoju, w literaturze zawsze czytałam, ze pierwsze ruchy dzicka kobieta czuje między 18 a 20 tygodniem ciąży, więc może musisz jeszcze troszkę poczekać

Ja nic nie czuje... może czasami jakieś delikatne "coś" w brzuchu ale nie wiem czy to dzidzia czy moje jelita pracują pełną gębą :-D

reklama
Ale wiecie co, kupiliśmy detektor tętna płodu. Fakt że jeszcze za dobrze nie potrafię go znaleść, ale przed chwilą szukaliśmy i słyszeliśmy jak niunia się rusza, bo kopała w brzuch a głowica jest dość czuła i było słychać w słuchawkach:-)

Do góry