reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

witam wszystkie nowe czerwcówki :-) anecznik masz racje w tym co opisałaś, ja miałam koszmarne 3 pierwsze miesiące- żyć mi sie odechciewało :no: ale teraz jest ok, co prawda męczące jest chodzenie siusiu co chwila kiedy już prawie zasypiam ale mój mąż sobie z tego żartuje wiec i ja zaczełam traktować to z przymrużeniem oka :tak:nie jestem już śpiąca,mam duzo energii i wilczy apetyt na sex hihi- rozumiem jednak że każda z nas przechodzi ciąże zupełnie inaczej..... jednak nawet jak źle by nie było to kiedy sie budze rano a córcia razem ze mną i zaczyna się wiercić w moim brzuszku to czuje przypływ radości i każdego dnia nawiązuje większą więź emocjonalną ze swoim dzieckiem- to wynagradza mi cały dyskompfort. życze Wam wszystkim żebyście czerpały jak najwięcej radości z tego niezwykłego okresu życia.... miłego dnia ;-) ps też musze zrobić morfologie, mocz i krzywą cukrową na nastepna wzytę

reklama
Witajcie dziewczyny

Ja dziś w nocy po wyjściu do toalety nie mogłam spać przez dwie godziny - masakra:wściekła/y: ale przynajmniej mogłam pospać sobie trochę dłużej, choć czuję się taka rozbita.

Pati - wiem co to jest zapalenie pęcherza, mnie też to dopadło, ale przed ciążą, gorączka, straszne łamanie w kościach, dreszcze, na początku myślałam, że to jakaś grypa mnie bierze. Brałam też antybiotyki i przeszło, ale ból był okropny.

Cobra18 - o kurcze, coś strasznego, mam nadzieję, że nikomu nic się nie stało, ale to musiał być szok gdy nagle tir uderza w twój dom:zawstydzona/y:

pati1159 - współczuje tego bólu, też kiedys miałam zapalenie pecherza, jednak nie było ono tak ostre:szok:, mam nadzieje, że antybiotyk ci szybko pomoże:tak:
anecznik - ciekawe spostrzeżenia;-) ja pierwsze trzy m-ce mialam cięzkie, ciągle te wymioty, teraz w sumie nie jest tak źle, energia raz jest raz jej nie ma, ale na pewno mam więcej siły niz na poczatku:tak:
ewelinka307 - to mieliście przygodę:szok:, mala chyba się troszkę wystraszyła, dobrze, że skończyło sie tylko na paluszku:no:
maja-dona - witamy w naszym gronie, napisz cos więcej o sobie:tak:
cobra18 - mam nadzieję, że nikomu nic się nie stało???

Jestem 21 tygodniu ciąży i byłam już na połówkowym usg. Lekarz stwierdził, że na 80% jest pewien, że będzie to chlopiec:-). Bardzo się cieszymy z Ł. Mam nadzieje, że już sie to nie zmieni, bo chyba z chłopczyka dziewczynka sie nie zrobi?? Bo już sie nastawilam. Poza tym to przytylam już 9 kilogramów i mam sporawy bruszek:tak:. Ogólnie czuje się świetnie wylączając 2 ostatnie dni, ponieważ przeziębiłam się i wygrzewam się w domku.

Jestem 21 tygodniu ciąży i byłam już na połówkowym usg. Lekarz stwierdził, że na 80% jest pewien, że będzie to chlopiec:-). Bardzo się cieszymy z Ł. Mam nadzieje, że już sie to nie zmieni, bo chyba z chłopczyka dziewczynka sie nie zrobi?? Bo już sie nastawilam. Poza tym to przytylam już 9 kilogramów i mam sporawy bruszek:tak:. Ogólnie czuje się świetnie wylączając 2 ostatnie dni, ponieważ przeziębiłam się i wygrzewam się w domku.

gratuluje, my tez mamy mieć chłopca:-) to może pochwalisz się brzuszkiem:blink:, mamy osobny link brzuszkowy:tak: to zycze zdrowka, zeby przeziębienie szybko przeszło:tak:

pati1159 - szybko wracaj do zdrowia
anecznik - u mnie mniej wiecej tak samo :) Może sama napisz książkę? ;) Ja na pewno kupie :)
ewelinka307 - współczuje przeżycia :(
maja-dona - Witaj :)
cobra18 - straszne :szok: Pewnie najadłaś się nerwów.... Mam nadzieje, ze szybko dostaniecie jakies odszkodowanie...

reklama
Do góry