reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

a później nadejdzie czerwiec i maleństwa będą już z nami, nie wiem czy wy też tak macie ale ja nie mogę się tego doczekać i chętnie skróciłabym ten czas oczekiwania;-)
a tak z innej strony chyba coś mnie zaczyna rozkładać, wiem że gdzieś już to było ale nie chce mi sie szukać wiecie co można brać w ciąży na przeziębienie? wcześniej ratowałam się specyfikami typu gripex itp ale wiem że w ciąży ich brać nie wolno, w tej chwili siedzę z cieplutką herbatką z sokiem malinowym

reklama
Witam wszystkie przyszłe mamusie... :)

Nie wiem dlaczego ale dopiero teraz wpadłam na pomysł że istnieje takie forum jak Wasze i jak najszybciej postanowiłam do Was dołączyć.
Nie wiem czy sobie zdajecie sprawę ale jak przejrzałam historię forum (oczywiście nie całą bo tego się chyba nie da zrobić) poczułam niesamowitą wieź z Wami. Jak to miło, że ktoś podobnie odczuwa jak ja :) (Moi znajomi - większości jeszcze bez dzieci- mają dosyć mojego gadania o codziennych nowych doznaniach związanych z ciążą).
A teraz trochę o mnie :)
W stanie błogosławionym jestem po raz pierwszy :). Nareszcie bo o dzidzię staraliśmy się od 4 lat (powodem była endometrioza)ale w końcu się udało i mam ogromną nadzieję że wszystko będzie dobrze.
Termin mam na 11 czerwca, z USG wiem że będzie chłopak i nawet dość szybko się o tym dowiedzieliśmy bo już w trzecim miesiącu (młody do wstydliwych należeć nie będzie bo od samego początku się ze wszystkim afiszuje :) )

Jeszcze raz wszystkie przyszłe mamusie pozdrawiam i mam nadzieję że zintegruję się z Waszym gronem :).
Witamy Cię cieplutko w naszym gronie:)

eagle nie pij tylko za duzo tych malin,mowi,ze nie wolno.
ja tez nie moge sie doczekac czerwca!! Najchenitej juz bym wszystko pokupowala, i rodzic pojechala :) heeh
wiem że nie wolno z liści malin bo one przyspieszają poród czy jakoś tak ale o owocach nic nie słyszałam ale dzięki

Ostatnia edycja:
kpi trzymam kciuki za wizytę:-) Trochę mi przykro że sporo z was czuję się olewanych:-:)-( Chciałabym odpisywać wam wszystkim, ale czasem to niemożliwe.

Co do tych malin, to już sama nie wiem jak to jest. Herbatę normalną owocową można pić czy lepiej też dmuchać na zimne?

Witam nową mamę nemezizaki. Ciekawe ile razy pomylę się w Twoim nicku:-D:-D Ale wiadomo będzie o kogo chodzi.
Wczoraj pisałam że przybywa nas średnio o jedną dziennie, a dzisiaj to już druga mam nowa. Jak tak dalej pójdzie to rzeczywiście do czerwca już nie będę w stanie nas wszystkich spamiętać:-( Zważywszy na moją wrodzoną sklerozę....:-D
Np czytałam że któraś z was już kupuje łóżeczko, ciuszki i za holerę nie pamiętam już która:-):-) Ale coś wydaje mi się że paulka tak szaleje:-)
No i sami widzicie walnęłam się o jedną literkę:) :)

reklama
Witam popołudnoiowo.Ja dziś taka zalatana że dopiero znalazłam sekunde żeby Was odwiedzić.Właśnie wróciłam od dentysty(zatruła mi zęba...) i o ile czas mi pozwoli biorę się za nadrabianie tego co napisałyście:)

Do góry