reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

klementinka - na szczęście nie mam obrony, tylko musiałąm napisać pracę

koriander - w sobotę będzie podwójne świętowanie - imprezka z okazji urodzin i skończenia studiów,

reklama
Dziewczyny mam pytanko i mysle ze mogę na Was liczyc:zawstydzona/y:
Mam straszne zaparcia,masakra:wściekła/y:Nic na mnie nie działa,kompletnie.Sok z kisz kapusty z ogórków z buraków,juz nawet czopki glicerynowe nie działają.Ma może któraś jakiś sprawdzony chwyt?:wściekła/y::cool:

Mi pomagała coca-cola :-D

Dziewczyny dostałam maila od promotorki, zew praca przyjęta, zatwierdzona i mam tylko zawieźć na płytce wraz z indeksem do wpisu, jestem taka szczęśliwa:-):-):-):-):-):-) ogromny kamień z serca mi spadł,
życzę wszystkim piszącym szybkiego końca:-)pisania oczywiście

GRATULUJE i nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę :-) U mnie napisanie pracy to jedno ale żeby jeszcze przeszła u promotora to całkiem inna kwestia.

Mi pomagała coca-cola :-D

GRATULUJE i nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę, rozumiem że bronisz się w przeciągu trzech miesięcy?? :-) U mnie napisanie pracy to jedno ale żeby jeszcze przeszła u promotora to całkiem inna kwestia.

dziękuję, obrony na szczęście nie mam na podyplomówce, już mam koniec pozostało tylko dostarczyć indeks i pracę na dwóch płytkach na uczelnię

życzę powodzenia:-)i wytrwałości w pisaniu

Dziewczyny dostałam maila od promotorki, zew praca przyjęta, zatwierdzona i mam tylko zawieźć na płytce wraz z indeksem do wpisu, jestem taka szczęśliwa:-):-):-):-):-):-) ogromny kamień z serca mi spadł,
życzę wszystkim piszącym szybkiego końca:-)pisania oczywiście

zazdroszcze :-D Ja swojego promotora spróbuje jutro złapać żeby mu oddać to co naskrobałam, mam nadzieję że dużo do poprawy mieć nie będę :-p

Wstawilam przepis na watku kucharek :-)

Już widziałam i brzmi pysznie :tak: może się skuszę któregoś pięknego dnia na zrobienie jej...

Słuchajcie macie może pomysł co można zrobić z fasolki szparagowej konserwowej?

reklama
Do góry