reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

AniaCh83 to się nie postarałaś;-) myślałam że nam tu przepowiesz która co i kiedy urodzi?:-)
ita85 ja też nigdy nie pytałam ile ono wynosi
czarna wiedźma uwielbiam czytać Twoje posty, zawsze sie śmieję do laptopa wtedy a mój twierdzi że chyba mi gorzej:-)

reklama
Właśnie wróciłam z baliku w przedszkolu, też sobie potańczyłam, a co :-D:-D
:-)
czarna wiedźma- jakiś koszmar z tym nowym lekarzem, aż się wierzyć nie chce :wściekła/y: To już wszyscy lekarze w Twojej okolicy? A może uda się znaleźć mniej renomowanego, a bardziej się starającego...
koriander- dobrze, że chorobsko "przeszło bokiem" :-) Zdjęcia jakieś wkleję wieczorkiem może... A jak tam Wasz remont? Komnata i łoże dla księżniczki już są?
Agi78- no to wygrzej się teraz porządnie przy kaloryferku:-)
sealet- no i terazmi dopiero podpowiadaszz tymi okularkami i kredką? :angry: Buuu, nie wpadlam na to :eek: No to był czarodziej nieco oszukany....:sorry: Ale i tak był jedyny!
Anik- mam nadzieje, że u Ciebie też już po chorobie! No to fajna byłaby para z Piotrusia i Wiktorii :-)
Olimpia- to Ty sama szyjesz kreację na bal dla córci? :szok::szok:Łał, jak uszyjesz to się pochwal!
Anecznik- zwierzaki super, ale co ten Harnaś robi Kaśkowi? :eek::baffled: Jako imienniczka protestuję ;-)
emalia- śliczny ten Twój kotek
ewuś- trzymam kciuki za dobre decyzje i za Twoje szczęście... Często zaznaczasz, że ten chłopak Cię kocha, a nie napisałaś co Ty do niego czujesz....
Ita- to bbdziewuszki z kujawsko- pomorskiego będą się nieźle bić o Twojego Tymka;-)

Przepraszam, że nie odpisałam wszystkim, ale muszę szybko obiad robić, bo zaraz do pracy jeszcze musze uciekać...

ita85 a nie dostajesz wydruku po badaniu usg? Tam czesto podane jest tetno, moze po prostu lekarz o nim nie wspomnial

po usg dostaję tylko zdjęcia,a zawsze wydruk z wynikami wkłada do karty:confused2:
jak byłam na 4D to oprócz zdjęć dostałam wydruk ale przejrzałam go przed chwilą i albo nie ma tam tętna albo nie mogę rozszyfrować:no:
obejrzę dziś film z usg tam były różne wyniki więc może coś uda mi się wyłapać.ważne że dwóch lekarzy mówiło że jest wporządu(albo prawie-bo dużej wady zagrażąjącej nie ma,ale przy serduchu lekarz zastanawiał się i coś mówił że w mięśniach serca być może jest coś co ma się wchłonąć,i nie mamy się tym przejmować-24lutego idziemy jeszcze raz się temu przyjrzeć)

Właśnie się zorientowałam, że to już 6 miesiąc ciąży leci :-) Jak to szybko minęło :-) Zostały jeszcze teoretycznie 3 miesiące :-D Oj brzmi to krócej niż 15 tygodni :-)Jak ten czas leci :-D

Właśnie wróciłam z baliku w przedszkolu, też sobie potańczyłam, a co :-D:-D
:-)

Ita- to bbdziewuszki z kujawsko- pomorskiego będą się nieźle bić o Twojego Tymka;-)

to fajnie że się na balu pobawiłaś:-Djakieś zdjęcie wstaw:tak:
a co do prawdopodobnie jednego bbchłopaka bynajmniej czerwcowego to ogólnie jestem w szoku:szok: bo ostatnio wśród rodziny i znajomych same chłopaki, ja to już się bałam że będzie musiał bić się o dziewuszki:-p:-p:-p

reklama
Do góry