właśnie może lepiej to zwolnienie zajedziesz się dziewczyno,uważaj na siebie!!!cobra przecież to nie są warunki dla ciężarnej, a nie możesz pojsc na zwolnienie?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
właśnie może lepiej to zwolnienie zajedziesz się dziewczyno,uważaj na siebie!!!cobra przecież to nie są warunki dla ciężarnej, a nie możesz pojsc na zwolnienie?
o jej to uważaj na siebie i dzieciątko...gosiagro mam umowe zlecenie ,nic nie moge,o prace dostane na poczatku kwietnia, o ile dozyje do tego czasu:-(
gosiagro mam umowe zlecenie ,nic nie moge,o prace dostane na poczatku kwietnia, o ile dozyje do tego czasu:-(
Mam niedaleko od siebie na bydgoskim taki punkt firmowy cukierni-piekarni Rumińscy z Głogowa, z tego co wiem to mają sporo punktów w całym mieście. Często kupuje u nich pieczywko i słodkości. Na stałe w swojej ofercie poza tradycyjnymi pączkami mają też i takie z toffi, z adwokatem, czekoladą. Jak będziesz w Toruniu to polecam bardzo bo są pyszneLencja mmm paczek z toffi, nie mialam jeszcze przyjemnosciA gdzie kupujesz, u Lenkiewicza? Czy moze Zyska?
![]()
To uważaj na siebie, bo rzeczywiście nie jest za ciekawie.
Co za tępy pracodawca, jak chciał ci dać umowę o pracę to mógł dać na damym początku jak się dowiedział o ciąży, bo teraz jak Ci da w kwietniu a w czerwcu pójdziesz na macierzyński to ZUS się może przywalić że jesteś zatrudniona fikcyjnie i możesz żadnych pieniędzy nie dostać:-(
ja byłam w Ambasadzie Urody na ul. Wilczej
pakiety wellness - Ambasada Urody - Warszawa
i mogę polecić z całego serca:-)