reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

Moja mama już też dzisiaj dzwoniła i się pyta, bo taka ładna pogoda kiedy może okna przyjechać umyć:) Pomimo tego że mój mąż jest chętny do ich umycia, ja chyba jednak w tej kwestii bardziej zaufam mamie:p
Hi hi, w tym sie nie dziwie ;D Kolezanka w pracy kiedys zostawila karteczke mezowi z instrukcja "jak umyc okna". Wraca i patrzy - niby wszystko ok ale ..
-"dlaczego nie umyles framug"
-"ee .. przeciez tego nie bylo na kartce"
-"no tak, ale dla mnie to zrozumiale ze to jest razem z "umyj okno" - to nie tylko szyby" ;)

Takze trzeba byc ostroznym i czuwac ... ;D

reklama
Zdec- w Warszawie dzisiaj jest zimno i pochmurno i nie odwazylabym sie siedziec przy otwartym oknie ;/ Moze jutro do nas troszke cieplejszego powietrza napłynie...

Ostatnia edycja:
No niestety w centralnej nie jest taka ładna pogoda :-( może jutro się poprawi, mam nadzieję, bo dzisiaj to szaro i nieciekawie za oknem. Miałam się przejechać do castoramy kupić żyrandol i kinkiet, ale tak mi sie nie chce, że chyba sobie daruję... chociaż wypadałoby juz to zakupić.. echhh nie jest łatwo z lenistwem żyć :-p
A mój pępek wygląda cały czas tak samo, czasem troszkę sie naciąga jak mała kopie, ale tak to nie ma widocznej zmiany, dlatego byłam taka zdziwiona jak zobaczyłam w galerii brzuszków jaki ewuś ma fajny pępuszek wystający :-D pierwszy raz coś takiego widziałam ;-)

Właśnie wróciłam od lekarza...oczywiście starcie z mocherami o kolejkę,,,,one miały problem nie ja;)I tak naprawdę nic mi nie jest lekarka mówi, że płuca czyściutkie, po prostu lekki wirus;)Pewnie moja mama mnie zaraziła;)

Zapraszam do mnie do kwiaciarni po wierzbe ha ha:-D:-D:-D
Pępek mi narazie nie wystaje i kreski nie widać ale jak się przyglądałam czy nie widać kreski to tak wzdłóż jak powinna być zaczeły rosnąć włosy:szok::szok::szok:och te hormony to chyba dzięki nim ta fryzura na brzuchu:-D

Słuchajcie nie uwierzycie, mój mąż myje okna:-D Nawet nie musiałam nic mówić tylko sam jak wrócił stwierdził że wyglądają strasznie:-D
Nawet nieźle mu idzie:-) Ja z sofy dyryguję gdzie są zacieki:-p:-p

Witajcie dziewczyny,
dziś póżno zaglądam na forum, od rana biegałam z mężem po mieście w poszukiwaniu wózka, już nie ta kondycja co dawniej, łapie jakieś zadyszki :szok: ale co najważniejsze wózek zamówiony, oczywiście co do koloru się nie dogadaliśmy ale wkońcu stanęło na moim, heh on wybrał imię dla synka to ja przynajmniej będę decydować o wózku :-)

U mnie kreska jest widoczna od jakiegoś czasu bardzo wyraźnie, ale ja mam dość ciemną karnację więc podobno to ma wpływ....za to cały czas mam pępek, jeszcze mi nie wystaje i chyba w najbliższym czasie nie będzie bo spora jeszcze jest ta dziurka :)
ja kreseczkę mam słabo widoczną, pępek też mi nie wystaje, zmienił się co prawda ale nie wystaje

Właśnie wróciłam od lekarza...oczywiście starcie z mocherami o kolejkę,,,,one miały problem nie ja;)I tak naprawdę nic mi nie jest lekarka mówi, że płuca czyściutkie, po prostu lekki wirus;)Pewnie moja mama mnie zaraziła;)
dobrze że to nic poważnego

Słuchajcie nie uwierzycie, mój mąż myje okna:-D Nawet nie musiałam nic mówić tylko sam jak wrócił stwierdził że wyglądają strasznie:-D
Nawet nieźle mu idzie:-) Ja z sofy dyryguję gdzie są zacieki:-p:-p
super, ja już mojemu mówiłam, że jak znajdzie chwilkę to by okna pomył, teściowa nawet kiedyś przyszła się zapytać czy nie pomyć okien ale ja jakoś wolę by mąż to zrobił :-)

ewus2090 super że wróciłaś i z maleństwami wszystko dobrze :-)

reklama
Do góry