reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

Odnośnie naklejek to mi sie podobają te :) BeautifulHome.pl - Drogi kliencie
Niepamiętam kto polecał tę stronkę Produkty Przyklej - Odklej ale z tego co pamiętam naklejki są bardzo dobrej jakości i można je przyklejać i odklejać.
Zdec - fryzurka rewelacyjna i odważnie z długości ścięłaś :) Gdzie byłaś u fryzjera jak można zapytać?

A u nas remoncik się zaczął pełną parą :) pokoik dla Julki mam nadzieję będzie gotowy przed świętami a po świętach już będzie wszystko stało na miejscu :D

Mykam robić obiadek.
Miłego popołudnia dziewczyny.

reklama
Ale mnie zmogło chyba z 2 godziny spałam:szok:
paulka - gratulacje dla koleżanki, ale czemu tak długo z cesraką czekali?
anik - powodzenia na wizycie, czekamy na wiesci:tak:
dziumdzia - te paski do badania czy nie ma białka w moczu to w aptece kupiłas?
zdec- śliczna fryzurka:-D, a te naklejki bardzo fajne, wcześniej miałam pomysł, że siostra mi cos namaluje, ale jak by co alternatywa zawsze jest:-D ja też miałam w ulubionych ta stronkę co Hefi podała;-)

U fryzjera byłam pod domem:) Taki mój osiedlowy fryzjer;) Ale lubię te kobietki, bo można z nimi pogadać:)
Zaraz mój K. wróci zobaczymy czy mnie pozna, bo nawet nie wie że byłam u fryzjera:p

Ostatnia edycja:
Ale mnie zmogło chyba z 2 godziny spałam:szok:
paulka - gratulacje dla koleżanki, ale czemu tak długo z cesraką czekali?
anik - powodzenia na wizycie, czekamy na wiesci:tak:
dziumdzia - te paski do badania czy nie ma białka w moczu to w aptece kupiłas?
zdec- śliczna fryzurka:-D, a te naklejki bardzo fajne, wcześniej miałam pomysł, że siostra mi cos namaluje, ale jak by co alternatywa zawsze jest:-D ja też miałam w ulubionych ta stronkę co Hefi podała;-)

ja dostałam w szpitalu recepte i odebrałam w aptece ale w Uk może w pl tez są - ja ma simens

zdec super fryzurka
a ta strona przyklejka wylądowała w moich ulubionych, rewelacyjne te naklejki, chyba coś z nich wybiorę

zdec i ja powtórze po dziewczynach - super fryzurka:-) co na nia mąż?

ja wychodzę do lekarza...starch i lek mnie dopadł:-)ale damy radę

Hej
Ja tylko sie witam i zmykam zaraz bo synek siedzi mi na kolanach i marudzi... ostatnio po 4-5 h siedzimy na dworze :szok: wieczorem padam jak mucha razem z dzieciakami...
Mały w brzuchu tez sie kreci i wierci... :-)

Witam nowe czerwcóweczki ;-);-);-)

Miłego wieczorka zyczę;-)

a ja sie z Wami zegnam, przynajmniej do polowy kwietnia bo tyle bede czekala na podlaczenie internetu
przez swieta wszyscy wolniej pracuja
jutro przeprowadzka, dzisiaj odbieralam klucze i najchetniej juz bym tam zostala, choc smierdzi farba
w takim razie zycze Wam spokojnych, radosnych, kolorowych i slonecznych Swiat Wielkanocnych i mokrego Dyngusa (byle tylko nie z nieba):-);-)

reklama
a ja sie z Wami zegnam, przynajmniej do polowy kwietnia bo tyle bede czekala na podlaczenie internetu
przez swieta wszyscy wolniej pracuja
jutro przeprowadzka, dzisiaj odbieralam klucze i najchetniej juz bym tam zostala, choc smierdzi farba
w takim razie zycze Wam spokojnych, radosnych, kolorowych i slonecznych Swiat Wielkanocnych i mokrego Dyngusa (byle tylko nie z nieba):-);-)

w takim bądź razie do kwietnia. tylko oszczędzaj się przy tej przeprowadzce!!!
i Tobie również Wesołych Świąt życzę:-)

Do góry