Witajcie kochane w południe,
Ewus pochwal się nową fryzurką, jestem bardzo ciekawa co u Ciebie na głowie się pojawiło!!
Annajak skoro trzeba to trzeba i niestety musisz leżeć
Ale to wszystko dla dobra maluszka.
liliti super że nadal w dwupacku, niech mała sobie siedzi tam jak najdłużej
Warunki w szpitalu masz super
krakowianko jak super że do nas zaglądasz
Pozdrawiam Cię serdecznie.
Ja dzisiaj byłam w pracy rano ale tylko 2godzinki, to są uroki zwolnienia, człowiek nie musi pracować po 8-10h
Tylko pracuje jak mu wygodnie.
W drodze powrotnej odebrałam fotelik, bo był we Wrocławiu, a w sumie miałam bardzo po drodze
Stan fotelika - super, wiadomo że pod spodem ma rysy, ale to dlatego że co chwilę się go stawia
Musiałam śmiesznie wyglądać z fotelikiem w autobusie, z którego wystawały tulipany
(bo coś mnie natchnęło na wniesienie wiosny do domu)
Teraz czekam na znajomą, ma zaraz wpaść z synkiem 8-miesięcznym. Moja Julcia byłaby teraz prawie w jego wieku, bo obie w ciąży chodziłyśmy w zeszłym roku
DObrze że pod serduchem mam Natalcię, bo inaczej nie wiem jak bym to wytrzymała

Zajrzę do was później.
Bo mam nadzieję że w taki piękny dzień wybierzemy się na spacerek
Pozdrawiam was serdecznie brzuchatki.
Ewus pochwal się nową fryzurką, jestem bardzo ciekawa co u Ciebie na głowie się pojawiło!!
Annajak skoro trzeba to trzeba i niestety musisz leżeć
liliti super że nadal w dwupacku, niech mała sobie siedzi tam jak najdłużej
krakowianko jak super że do nas zaglądasz
Ja dzisiaj byłam w pracy rano ale tylko 2godzinki, to są uroki zwolnienia, człowiek nie musi pracować po 8-10h
W drodze powrotnej odebrałam fotelik, bo był we Wrocławiu, a w sumie miałam bardzo po drodze
Teraz czekam na znajomą, ma zaraz wpaść z synkiem 8-miesięcznym. Moja Julcia byłaby teraz prawie w jego wieku, bo obie w ciąży chodziłyśmy w zeszłym roku
Zajrzę do was później.
Bo mam nadzieję że w taki piękny dzień wybierzemy się na spacerek
Pozdrawiam was serdecznie brzuchatki.

Aco do bóli partych to one mnie już wogóle nie bolą tylko trzeba dużo wysiłku żeby dzidziusia wypchnąć najgorzej bolą moim zdaniem te rozwierające szyjke.kurcze już tematy o porodach to juz nie tak długo:-)