hej wszystkim 
czas leci
ale czy na grudzień jeszcze nie za wcześnie?
Co do tabliczek na wózki z imieniem to ja widziałam u nas ale rewelacji nie ma i nie podoba mi sie to, chociaż o gustach się nie dyskutuje
Strasznie brzydko sie na dworze zrobilo :/ po wczorajszym słoneczku nie zostało śladu.
A spałam dzisiaj tak mocno że nawet deszczu w nocy nie słyszałam - dobrze że wczoraj wieczorem zabrałam pranie z balkonu
czas leci
Co do tabliczek na wózki z imieniem to ja widziałam u nas ale rewelacji nie ma i nie podoba mi sie to, chociaż o gustach się nie dyskutuje
Strasznie brzydko sie na dworze zrobilo :/ po wczorajszym słoneczku nie zostało śladu.
A spałam dzisiaj tak mocno że nawet deszczu w nocy nie słyszałam - dobrze że wczoraj wieczorem zabrałam pranie z balkonu
nie podoba mi sie to jakos,takie wiesniackie,a poza tym,nie chce,zeby wszyscy wiedzieli jak moje dziecko ma na imie 
szkoda,bo juz tak fajnie było 
ale ciągle brak mi czasu, pogoda piękna, po 20 stopni więc każdą wolną chwilę wykorzystujemy na spacerki, w międzyczasie trzeba coś w domku ogarnąć, jakiś obiad i tak leci, a wieczorem jak już zajrzę to tylko na chwilkę poczytam i padam ze zmęczenia bo brak sił i szybko do łóżeczka
myślał że ja też tak zrobie a ja gdzieś w pracy zostawiłam po jakimś miesiącu pyta czemu nie przyczepiłam powiedziałam że przyssawki od tego się zgubiły