reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witam,

ja po wczorajszej wizycie troche nie w sosie. Szyjka się troszkę otwarła na 0.5 cm no i muszę leżeć - na szczęście wszystko inne w porządku. Mały rośnie - ma 1700 g
Na tą szyjkę przepisał mi Aspargin 3x1 i kazał przyjść na wizytę za 2 tygodnie. Mam nadzieję że nie będzie większego rozwarcia. :-(

Życzę udanego weekendu

reklama
Witam,

ja po wczorajszej wizycie troche nie w sosie. Szyjka się troszkę otwarła na 0.5 cm no i muszę leżeć - na szczęście wszystko inne w porządku. Mały rośnie - ma 1700 g
Na tą szyjkę przepisał mi Aspargin 3x1 i kazał przyjść na wizytę za 2 tygodnie. Mam nadzieję że nie będzie większego rozwarcia. :-(

Życzę udanego weekendu

Kochana tylko spokojnie:tak:ja mam takie problemy od kilku tygodni, biorę Aspargin i Luteinę, ale za tydzien już wszystko odstawiam. Uważaj na siebie i odpoczywaj, będzie dobrze. U mnie szyjka nagle się mocno skróciła i rozwarcie miałam na 1,5cm narazie utrzymuje się tak samo. Teraz juz tak się nie martwię bo dzidzia już duża to pewnie i silna:tak: Trzymaj się .

Kochane a macie już szlafroki???Bo mój wydaje mi się za gruby jak na czerwiec;(

Ja kupilam sobie szlafrok w czwartek:tak:wlasnie dlatego że mój jest dośc gruby. Znalazłam taki ładny i w miarę cienki:-)tym samym włożyłam pierwszą rzecz do torby "szpitalnej" hihi

ewelinka- dzieki za odp bo wlasnie tak ostatnio wyciagnelam ta kołderke bo dostalismy komplet od mojej mamy i tak stwierdzilam ze jak nia malenstwo przykryje to mi sie upoci, tez myślałam o kocyku wlasnie ewentualnie go obłoże poszwą i bedzie git:)

nadika- spokojnie odpoczywaj ja mam to samo rozwarcie na 1cm i skrocona szyjka wiec tez magnez i luteinka, damy rade

lena- ja mam swój tak z frote tez cieply ale mama mi dala swój cieńszy bawełniany, tylko jedyny minus ze jest biały wiec zastanawiam sie czy sie nadaje ale w sumie po co wydawac na nowy jak to tylko 3 dni:)

a ja jestem taka zmeczona ze chyba połoze sie troche bo normalnie nie daje rady :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nadika - nie martw się - mój lekarz stwierdził, że na tym etapie to nawet jakby się coś z szyjką działo to nie ma już duzego zagrozenia dla dziecka nawet gdyby coś - oczywiscie tzrymam kciuki, byście jeszcze w dwupaku do konca pobyli;-)
Lena - ja mam taki średni ten szlafrok, ale nie kupuję nowego - podobno i tak sie go nie uzywa bo w salach jest gorąco
Ewuś - tylko się nie przemęczaj!!!

reklama
Do góry