Witajcie w maju Czerwcówki :-)
Ale naprodukowałyście w ciągu tego ostatniego tygodnia, normalnie 500% normy!
Nie za bardzo widzę szansę by nadrobić Wasze ponad 70 stron

Przejrzałam pobieżnie tylko co u Was... Wieści w dużej mierze dobre - co cieszy, tylko u
Gosiago widzę, że nieciekawie, trzymajcie się Kochani!
A za nami super spędzona majówka, powiem Wam, że samą mnie zadziwia ile mam sił i energii w sobie w ostatnich dniach. Bałam się nieco wcześniej podróży - bo to jednak prawie 6 godzin w aucie,a w piątek z okazji korków jechaliśmy o prawie 3 godziny dłużej, szczególnie wyjazd z Warszawy się przeciągnął...

A po dojechaniu na miejsce jeszcze miałam siłę by na grilla na działkę pójść

Wróciliśmy zapakowani, że hoho... Od teściów zabraliśmy wiklinową kołyskę, dostaliśmy też wózek, używany ale w świetnym stanie, jestem z niego bardzo zadowolona. Czy macie jakieś opinie o wózkach Emmaljunga? Dostałam też nieco ubranek dla Nelci - teraz więc tylko muszę się zmobilizować do przejrzenia jej garderoby i zabrania się za pranie i ewentualne dokupowanie tego czego mi jeszcze brak.
Czuje się zaskakująco dobrze, czasem to prawie zapominam, ze w ciąży jestem :-)
jedyne na co mogę narzekać to pojawiający się ból w okolicach pachwin, nie wiem czy to spojenie łonowe czy coś innego - ale czasem daje o sobie mocno znać. Wczoraj na gimnastyce w szkole rodzenia się nieco zdziwiłam, mieliśmy w klęku podpartym kolanowo-łokciowym wyciągnąć wyprostowaną nogę do tyłu i okazało się, że nie jestem w stanie

- poczułam ból w pachwinie i totalną blokada stawu tak jakbym chciała zrobić coś co fizjologicznie jest niewykonalne... I to obie nogi, normalnie byłam w szoku!

A z innych zmian to zaszalałam z kolorem włosów... Od kilku lat zawsze miałam balejaż w odcieniach blondu, a teraz zachciało mi się innego koloru - to taki powrót do wariactw kolorystycznych sprzed kilku lat, wtedy to nawet granatową czerń miałam na głowie

Tym razem padło na pięknie brzmiący kolor ametystowa dolina - z efektu jestem bardzo zadowolona

Chyba muszę sobie kolor włosów w avatarze zmienić :-)
Miłego dnia Kochane!