reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Jak zwykle mnie olano. Nikt nie zauważył nawet ,że coś napisałam.:dry::-(
to ja chyba bardziej się do tych zaliczam olewanych:happy2:

Oj przeróżne rzeczy:szok: . Silne środki przeczyszczające, syropy na kaszel:baffled:, bicie brzucha :szok: a także same sobie grzebią w pochwie, że to niby też może skurcze wywołać:baffled: Przerażona byłam niektórymi wypowiedziami:shocked2:

Kochana moje gratulacje!!! Dużo zdrówka :-)
no ja tam sobie nie wyobrażam bicia własnego brzucha, wierzyć się normalnie niechce

reklama
o rany nie ma mnie chwilkę a tu takie wieści
teraz to juz poleciało:-D

oby tak nadal

super że i ewuś tak dobrze się trzyma i nadal w trójpaku:-)

a ja zmykam się szykować na wizytę

Witam

No niezłe wiadomości, ale i tak długo się utrzymałymy:-D

ona...m - gratulacje

Ewus - fajnie, że już w domku

Wszystkim wizytującym życzę powodzenia. Idę jeść obiadek

:szok::no: szok rzeczywiscie

Ja tylko slyszalam o ananasie (ale trzeba ich zjesc 7!!:baffled::baffled:) zeby zawarty w nim enzym sprowokowal skurcze, o chodzeniu po schodach i piciu herbatki z lisci malin. Ale chyba nie bede probowac, pogadam z mala moze po prostu poslucha :-D

Kajdusia gratuluje dobrych wiesci!, Malgosia madra, czeka na lepsza pogode bo co sie bedzie w domu kisic teraz jak moze sobie pozniej w ogrodku lezec:-D

Wlasnie ciekawe co u liliti, kpi23, czarnej wiedzmy? Halooooooo??
koriander a propo planu o którym pisałam wczoraj mąż od soboty w sypialni tak:-D;-) to podtrzymuję ale tych 7 ananasków to chyba nie dam rady zjeść:happy2:
przyłączam się do pytania odezwijcie się dziewczyny

Dziewczyny co wy z tym ignorowaniem??
Staram się odpisywać wszystkim, ale czasem nie jestem w stanie taka produkcja idzie:)

GRATULUJE pierwszej rozpakowanej :D

Ja poprasowałam ciuszki i poukładałam je w szufladach :)
Te na okres od 6miesiąca narazie schowałam w innej szafce. Sporo mam tych ciuszków na pierwsze pół roku i mam nadzieję że wszystkie zdążę Małej założyć ;)

Właśnie mi sie obiadek gotuje więc uciekam żeby nie spalić :p

koriander a propo planu o którym pisałam wczoraj mąż od soboty w sypialni tak:-D;-) to podtrzymuję ale tych 7 ananasków to chyba nie dam rady zjeść:happy2:
przyłączam się do pytania odezwijcie się dziewczyny
Aaa wlasnie seks to na pierwszym miejscu, stymulacja szyjki + hormony przyspieszajace rozwarcie :-D hihi czas wpuscic "biala armie" :-)

reklama
cobra18 a to dobre, co by tu ciekawego z ciężarną można robić:-D restauracja nuda, kino nuda, no ale ten skok spadachronem to odpada chyba:happy2:
może jakieś spa razem sobie zafundujecie, chociaż to pewnie tobie się bardziej należy:tak:
koriander "biała armia" ale się uśmiałam:-D:-D:-D

Do góry