Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Hej kobiety. Nie mam czasu przeczytać co się działo przez cały dzień ponieważ się trochę spieszę. Moja dzisiejsza wizyta bowiem skończyła się skierowaniem do szpitala :-( więc się pakuję przynajmniej tyle ile mam.
No i nie pójdę jutro do fryzjera, "ja wiedziałam że tak będzie"
Dlaczego idę do szpitala?? w zasadzie to sama nie wiem dostałam zaćmy gdy lekarz skierowanie wypisywał. Mam wysokie ciśnienie i spore obrzęki a do tego podejrzenie rozejścia się spojenia łonowego, że też musiałam się poskarżyć iż mnie pipka boli przy chodzeniu
To już końcówka ciąży więc wątpię żeby mnie wypuścili bez dziecka. Życzę więc wszystkim czerwcówką szybkiego i bezbolesnego rozpakowania a rozpakowanym gratuluję. Napiszcie czasem czy ktoś się rozpakował czy nie.
Lece, trzymajcie się :-)

no własnie nie moglam,bo poczta do 16stej,a on ok 19stej w domu :/
a teraz to krzyz mnie tak napierdziela ,a moze to pomoze w szybszym porodzie, hmm.... Zobacz załącznik 246994
Wszystko przez te gimnazja i ten głupi wiek.

wiec spora juz

Witam sie po wizycie a wiec melduje ze nasza mała waży 3270gwiec spora juz
szyjki juz nie ma nic:-):-) rozwarta dalej na 2 cm a wiec w kazdej chwili moze cos sie zaczac juz wszsytko zalezy od małej, ale jest nisko usadzona juz we wchodzie takze wszystko jest w porzadku:-):-):-)
takze teraz tylko czekac
a i mamy pozwolenie na seksik jakis sprzatanko smiał sie ze moge pobiegac hi hi a rozbawil mnie tekstem : ,, jakis seks dwa porzadne uderzenia w szyjke i powinno sie zacząc'' hihi
a wiec ja do meza mowie to co działamy dzisiaj a on do mnie nie jeszcze nie hihi
doczytam Was potem ale mam nadzieje ze u was tez wszystko oki:-)

No to do dzieła