reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

a mój mąż mi własnie oświadczył,że powinnam urodzić w środę, bo ma wolne potem dwa dni urlopu okolicznościowego sobie weźmie, weekend ma wolny a od poniedziałku 2tyg urlopu...sobie wymyślił, ledwo wrócił ze zwolnienia a już mu się nie chce pracować :)

super,że ewuś się dzielnie trzyma!!!

mój mąż też mówi że mogę rodzić we wtorek bo od środy ma kilka dni wolnego :)

Jak zobaczyłam podświetlony wątek gorącej linii to stawiałam na ewuś że już chłopaki są poza brzuchem a tu niespodzianka :)

reklama
Liliti Sonia to taka mala sliczna ksiezniczka od razu widac ze dzieczynka

Gosiargo super zdjecia:)

Gryzka bedziemy sie wspierac byle nie na poczatku lipca :)

Co do puchniecia to mi puchnie tylko prawa stopa :) dziwne chyba bardziej ja obiazam , u nas tez dzis sie wkoncu ladnie zrobilo chociaz zapowiadali deszcze.

Monika- może synek strajkuje i myśli sobie w taką pogodę to ja nie wychodzę:-D:-D
Ciekawe z tym swędzeniem:tak: może coś w tym jest:-)

paula- a u mnie jak było, skracająca się szyjka, postępujące rozwarcie i skurcze, a teraz jak juz mogło by się coś wydarzyć to co...nic, i gdzie tu sprawiedliwość:-D

a mój mąż mi własnie oświadczył,że powinnam urodzić w środę, bo ma wolne potem dwa dni urlopu okolicznościowego sobie weźmie, weekend ma wolny a od poniedziałku 2tyg urlopu...sobie wymyślił, ledwo wrócił ze zwolnienia a już mu się nie chce pracować :)![/B]
hi hi dobry ten Twój mąż hi hi:-) niech juz wychodzą te nasze maluchy

Witajcie dziewczyny,

Gosia** super że już jesteś w domku:-) Ale ci zazdroszczę no i czekamy na zdjęcia Natalki.
Lilili Sonia jest przepiękna:-) Taka malutka kruszynka;-)
Ja już też coraz bardziej nie mogę się doczekać rozwiązania, ale z drugiej strony mam wrażenie że jeszcze nie jestem do końca gotowa. Jeszcze kilka rzeczy trzeba dokupić, obronić się w pracy jeszcze trochę rzeczy zrobić...ahhhhh.... niech mała wybierze sobie sama czas to będzie najlepiej:-)

uciekam Kochane do lozka bo mam skurcze co 20 min narazie sa takie same nie nasilaja sie wiec zobaczymy czy cos sie wogole z tego wykluje:)

ciekawe ktróra z Was sie rozpakuje w nocy hi hi:-)

Dobranoc

uciekam Kochane do lozka bo mam skurcze co 20 min narazie sa takie same nie nasilaja sie wiec zobaczymy czy cos sie wogole z tego wykluje:)

ciekawe ktróra z Was sie rozpakuje w nocy hi hi:-)

Dobranoc

Kochana zaloze sie ze to ty bedziesz;p wczesniejszy post tez o tym swiadczyla ten to juz wogole:)

Lilti sliczna masz coreczke:)

reklama
Do góry