reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Ja właśnie też wróciłam z obiadku od rodziców był grill na dworku mniam objadłam się że ho ho :tak:
Ale jestem wkurzona na swojego mężusia działa mi na nerwy wypił sobie z moim ojcem jakieś piwka i już go ciągnie żeby gdzieś zkolesiami dalej piwkować niemoże zrozumieć że teraz to w każdej chwili można do szpitala jechać tylko ja musze się tym martwić że wkońcu będę musiała rodzić z pijanym mężem do pomocy:no:

reklama
witajcie:-)
a my dzisiaj zafundowaliśmy sobie wyprawę do ZOO, prawie 4 godz, ciekawe co na to Maja:-D pogoda super, ale i tak nie udało nam się obejrzeć wszystkiego bo siły nie te:no:
krótka fotorelacja:-D, i słonik na szczęście:-D

lena- mój iloraz inteligencji osiągnął niebezpieczne minimum:eek::happy::happy:
Gosia - super że jesteście już w domku:tak:, czekamy na zdjęcia Natalki:-D

Załączniki

• DSC_0275.jpg
    DSC_0275.jpg
    57,5 KB · Wyświetleń: 61
  • DSC_0207.jpg
    DSC_0207.jpg
    41,4 KB · Wyświetleń: 57
  • DSC_0193.jpg
    DSC_0193.jpg
    52,6 KB · Wyświetleń: 93
  • DSC_0236.jpg
    DSC_0236.jpg
    41,8 KB · Wyświetleń: 59
  • DSC_0263.jpg
    DSC_0263.jpg
    39,1 KB · Wyświetleń: 67
witajcie dziewczyny;-)

wklejam fotke mojej kochanej Niuni ;-)
pozdrawiamy i czekamy na kolejne dzieciaczki ......

Załączniki

• 22052010218.jpg
    22052010218.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 110
witajcie dziewczyny;-)

wklejam fotke mojej kochanej Niuni ;-)
pozdrawiamy i czekamy na kolejne dzieciaczki ......

Ale ona jest maleńka :-) śliczna kruszynka! aż nie można się napatrzeć :-)

Ale ja dzis popuchłam na nogach :eek: pierwszy raz mi sie to zdarzyło, ale moze to od stania na obcasach godzinę w Kościele :sorry2: teraz mam nogi jak yeti :-D szybko taka opuchlizna schodzi???
paulka - to mam tak samo jak Ty :-D im bardziej jestem aktywna tym mniej odczuwam zbliżający sie poród :eek: i dolegliwosci z nim związane

liliti- prześliczny krasnoludek, no normalnie tylko schrupać :):-):-):-)

kreatorka- czyli od tej chwili nic nie robimy tylko czekamy leżąc na kanapie :-D:-D

reklama
widze że nikt się nie rozpakował w dzien ciekawe jak Ewus nikt nie ma od niej wieści żadnych?

liliti- jejku jaka śliczniutka ta Twoja mała aż chce już tulić swoją malutka:)
gosiagro- sliczne foteczki

paulka, kreatorka- a ja Wam powiem ze dzisiaj jak tylko wrocilam z egzaminku to zaciągnełam mężusia do łóżeczka hihii ciekawe czy biała armia coś zdziała :-):-D

Do góry