reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witam i mamy znowu śliczny słoneczny poranek!
Wczoraj męczyły mnie skurcze a szczególnie wieczorem mąż widząc że już ze trzy skurcze były bolesne i tylko zęby zaciskałam zadzwonił do kolegi że wrazie co to nas wiezie do szpitala bo oczywiście mój niema prawa jazdy.Ale położyłam sięspać o 1 usnełam a dziś skurczy brak oj te przepowiadające tylko stracha robią:tak:

reklama
Hejus laseczki

Ja to miałam dzis sen - sniło mi sie,ze poszłam do ksiedza umawiac sie na chrzciny, a on sie pyta czy ma isc do szpitala , a ja ,ze nie choc jeszcze nie urodzilam,to chce sobie zaklepac dzien i nie w tym duzym kosciele tylko w małym --- niezle :eek:

gosiagro - na szczęście nie jest źle, zalało tylko kawałek drogi, do domów woda nie dotarła, mam nadzieję, że będzie dobrze :-)

Pytanie mojego męża z przed chwili: Kochanie czy masz zamiar dziś urodzić? Bo bym się piwka napił:-) Moja odpowiedź: Rodzić nie zamierzam, ale wypić nie możesz, bo bierzesz tabletki.
Mina mojego męża: bezcenna:-D
Hah wyobrażam sobie jak sie musiał facet zdziwić :-D

Nie ma wiadomości od Ewy?? :happy2:

Athena - ja coś czuję, ze też prędko się nie rozpakuję, skurczy też nie mam, albo nie wiem, że mam :-p co najwyżej w noc mi trochę cieżko na brzuchu heh, jutro mam KTG to zobaczymy jak tam sytuacja wyglada :-) a zawsze można urodzić do dwóch tygodni po terminie

Witajcie dziewczynki;)

My wczoraj zrobiliśmy grilla;)Ale pojadłam......
Martwię się bo woda jest już na moim powiecie ale mam nadzieję, że do mnie nie dojdzie;)
Gosiagro to sesja fotograficzna;)
A co deseru galaretkowego to zapraszam do mnie;)

Hej dziewczyny
gratuluje jeszcze raz Ita dorodnego synka
ciekawe jak tam EWUS?

ja wczoraj jakos nie mialam sily juz wejsc na BB miałam skurcze co 20 min a do tego przez caly dzien brzuch bolał jak na @ i ten potworny ból plecow ktory niestety nie mija:-(

o 14 jade na egzamin na uczelnie i jak go napisze juz to bede spacerowac sprzatac caly dzien dzisiaj hihi wiec paulka82 koze cos u mnie tez sie ruszy hihi
chciałabym juz urodzic bo 6-7 czerwca mam egzaminki i chcilam to co dam rade zaliczyc ale jak mała sie nie pospieszy to raczej lipa z tego bedzie:(

u nas swieci sloneczko wiec w koncu poprawa pogody:-)
łóżeczko juz zlożone czeka i stoi jak założe pościel to cykne fotke i wkleje na odpowiednim watku moze nawet dzisiaj hiih

mam nadzieje ze tam gdzie alarm powodziowy to zadna z Was nie mieszka:(
lena- gratuluje sesji czekamy na foteczki

Witajcie.
Jestem już w domu:tak:Dziękuję Wam za wszystkie gratulacje:tak:
Pierwsze dokuczliwe skurcze pojawiły się ok 23 do szpitala pojechaliśmy po 1 w nocy a mała urodzila się o 3.10 :tak: mimo że krótki, był to najbardziej bolesny i męczący z moich porodów. Małą urodziłam w czasie jednego tylko skurcza partego :szok::-D
Nasza natalka ma 3290g i 54 cm i jest cudowna.

Przepraszam teraz Was nie doczytam, wpadnę później:tak:

Ita gratulacje :-)
Ewus trzymam kciuki za szczęsliwe rozwiazanie, bo juz teraz chyba nie dadzą rady zatrzymać.

Dziewczyny nie mam siły. Gorąco niesamowicie jest. Chciałabym juz urodzić :tak:

reklama
Super gosia że już jesteś w domku zazdroszcze że masz już poród za sobą z tą bolesnością to mam koleżanke i powiedziała mi to samo co ty że jej trzeci poród był bardzo szybki ale właśnie najbardziej bolesny chyba się zaczne bać:szok:

Do góry