reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
witam czerwcóweczki
dzis sie wybudzilam ze snu zimowego i od rana duzo zrobilam
wczoraj przyszly paczki z PL i w końcu pościel do łóżeczk jest ok ale wkłady bede musiała dokupić bo jakieś dziwne ale jeszcz przyszedl kocyk (dziadek zrobił niespodzianke) itp, narazie wyprałam tylko baldachim bo bede miala kołyske i chce spróbować czy sie nada - boję sie go wyprasować zeby nie popalić żelakiem a strasznie mi się w praniu pogniutł

mam pytanie do posiadaczy nosiadełka maxi cosi ja za ch....a nie moge sciagnąć tego materiału wyprałam tylko wkładke dla noworodka i ochraniacze na pasy a reszta :zawstydzona/y:

a tak w ogóle to ja niemam zadnych objawów porodu tylko czasmai tak mi w kregosłupie promieniuje aż do głowy :szok:

tak sobie mysle ze mała wyjdzi ejak bede miala wszystko przygotowane a jeszcze musze przystroic pokoik - ale mój piękny wiecej czau poświeca swojej nowej zabawce - kupilismy samochod i csaly czas albo przy nim siedzi albo coś do niego kupuje, nawet tube z pl przesyłał jak dzieciak w golfie zajmowała pół bafgażnika, ale sie tłumaczy ze bedzie głośno słuchał jak bedzie jeździć sam - no dzieciak normalnie

pozdraowionka i czekamna nowinki ;-)

Hej

Ewela28 - mi się wydaje, że brzuch jest raczej nisko.
Biedna mama mikołaja, że się tak męczy. Też boję się tego, że poród będzie wywoływany, w sumie mam jeszcze tydzień i wszytsko się może zdarzyć. Lekarz i położna mówią, że urodzę przed terminem, ale nie wiem już sama.
Mi też dziś jest nie dobrze, ogólnie jakoś nie chce mi się nic, wszystko mnie drażni i w ogóle. Dobrze, że chociaż nikt nie dzwoni i nie pyta sięczy urodziłam, bo tego to już bym nie zniosła.

No własnie mi tez sie tak wydaje. No zobaczymy co z tego wyniknie.

Ale współczun dla mamy mikolaja tak sie męczyc ja pitole , oby szybko to poszło.Biedna no..

A ja dzis na obiad ryba smazona, surówka z kapusty i ziemniaczki mniam mniam

Hej

Ewela28 - mi się wydaje, że brzuch jest raczej nisko.
Biedna mama mikołaja, że się tak męczy. Też boję się tego, że poród będzie wywoływany, w sumie mam jeszcze tydzień i wszytsko się może zdarzyć. Lekarz i położna mówią, że urodzę przed terminem, ale nie wiem już sama.
Mi też dziś jest nie dobrze, ogólnie jakoś nie chce mi się nic, wszystko mnie drażni i w ogóle. Dobrze, że chociaż nikt nie dzwoni i nie pyta sięczy urodziłam, bo tego to już bym nie zniosła.

a będziesz rodziła na Lutyckiej?

reklama
Mam fajny filmik jak przewujać kąpać i robić masaż;)Mogę przesłać na maila...bo coś tutaj nie bardzo wiem jak go wstawić;)
KURDE nie mogę wgrać tego filmiku nawet na poczcie;(Chyba jest za duży:(

Ostatnia edycja:
Do góry