reklama
Zdec gratulacje
Już masz za sobą
teraz tylko czekać na Małą 
A u mnie od kilku nocy spokój i cisza, tydzień temu miałam skurcze i uczucie jak na okres a teraz wszystko ucichło. Chciałabym urodzić tak do 14.06
bo od 15.06 mój mąż ma urlop i lipa jakby przesiedział go bezczynnie
Ja dzisiaj odpoczywam, o 14tej przychodzi kuzynka z mężem i 2 dzieci więc przynajmniej dotrzymają mi trochę towarzystwa bo mąż dopiero o 22 kończy pracę
A u mnie od kilku nocy spokój i cisza, tydzień temu miałam skurcze i uczucie jak na okres a teraz wszystko ucichło. Chciałabym urodzić tak do 14.06
Ja dzisiaj odpoczywam, o 14tej przychodzi kuzynka z mężem i 2 dzieci więc przynajmniej dotrzymają mi trochę towarzystwa bo mąż dopiero o 22 kończy pracę

Ostatnia edycja:
Orientuje sie ktos ile juz kolezanek ma malenstw przy sobie?bo ja sie juz pogubilam hihi
tutaj jest lista rozpakowanych czerwcóweczek a raczej majóweczek

https://www.babyboom.pl/forum/czerwiec-2010-f305/lista-rozpakowanych-czerwcoweczek-bez-komentarzy-37309/
P
paula24211
Gość
Zdec gratulacje Pani MAGISTERJuż masz za sobą
teraz tylko czekać na Małą
:
wydaje mi sie ze Ania chyba pisała prace licencjacką nie magisterską ale nie jestem pewna

wydaje mi sie ze Ania chyba pisała prace licencjacką nie magisterską ale nie jestem pewna![]()
tez mi się tak wydaje

P
paula24211
Gość
koriander
Fanka BB :)
Ale dorodna corcia! Ogromne gratulacje :-)A oto córeczka Sealet Agatka![]()
reklama
P
paula24211
Gość
sealet- ale fajniutki pulpecik z Agatki jeszcze raz GRATULUJE!!!!
przeszedł mi foch to ide sie przejsc w strone gdzie mąż pojechał na rybki to jakies 5km wiec zgarnie mnie po drodze jak cos albo jak nie zdaze dojsc hihih ale spacerkiem mozna isc słonka troche załapac
miłej niedzielki:-)
przeszedł mi foch to ide sie przejsc w strone gdzie mąż pojechał na rybki to jakies 5km wiec zgarnie mnie po drodze jak cos albo jak nie zdaze dojsc hihih ale spacerkiem mozna isc słonka troche załapac
miłej niedzielki:-)
Ostatnio edytowane przez moderatora: