reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

no proszę a jednak
Anecznik serdeczne gratulacje

a są jakieś wieści od Ani. z tego co pamiętam miała mieć chyba wczoraj cesarkę?

reklama
Witam!
Następne bobo super mamy już troszke tych dzieciaczków;-)
Mi też się już wydaje że te wszystkie metody na wywołanie są przereklamowane codziennie sprzątam cały dom łaże na spacery i od tygodnia seksik powrócił i co i nic mimo rozwarcia 2cm:sorry2:a lekarz mi powiedział póltora tygodnia temu że z seksikiem poczekać jeszcze dwa tygodnie i jeden stosunek i jade rodzić i co gucio wszystko od organizmu zależy kiedy będzie gotowy:tak:
Po truskawkach też mam straszną zgage no cóż jak się je odrazu kilo to tak bywa:-D
Wczoraj mnie złapały dwa skurcze ale już takie holery mocne aż mnie w pół zgieło a mój odrazu już jedziemy:happy2:

No akurat czeresnie i truskawki nie są najlepszym pomysłem. Truskawki są jednym z najsilniejszych aergenow a czeresnie wzdymają jak diabli..

Anecznik- wielkie gratulacje! Ale fajnie :)

miałam zajęcia z jakąś panią doktor, wojewódzkim konsultantem od laktacji i wg jej teorii można jeść wszystko, nawet właśnie truskawki i czereśnie, ale max miseczkę dziennie, a najważniejsze aby obserwować swoje dziecko, jak reaguje na nasze kulinarne eksperymenty

miałam zajęcia z jakąś panią doktor, wojewódzkim konsultantem od laktacji i wg jej teorii można jeść wszystko, nawet właśnie truskawki i czereśnie, ale max miseczkę dziennie, a najważniejsze aby obserwować swoje dziecko, jak reaguje na nasze kulinarne eksperymenty

Ja bym tą teorie była w stanie zaakceptowac w przypadku 3 miesiecznego dziecka, ale na pewno nie noworodka, ktory ma niedojrzały układ pokarmowy! Czeresnie wzdymają dorosłego a co dopiero noworodka!!! Co Ci z obserwacji dziecka jak dostanie boleści brzuszka i bedzie płakało całą noc? Następnym razem nie zjesz, ale co sie dziecko nacierpi tego juz sie nie da cofnąć. Lepiej unikac takich rzeczy moim zdaniem.

Kuzwa co za dzień :wściekła/y:, chciałam pofarbowac sobie włosy, patrze a tu płynu nie ma tego białego,bo buteleczka była dziurawa i wylecial :wściekła/y: i nerwa mam teraz wrrrr

agast zgadzam sie ,lepiej nie zjesc niz potem cierpiec we dwoje, bo niedojrze,ze dziecko placze to ty chodzisz nerwowa.

Ostatnia edycja:
Witam z rana,

Anecznik - gratuluje :):)

Ciekawe ile po nocy mamy nowych mam :)
U mnie noc znowu przechlapana - moge lerzeć tylko na plecach i jak sie odwracam niechcacy w którąś strone, to budze sie z bolu zeber. Mógłby mi sie ten brzuch już obniżyć...
Dzisiaj jade na moje pierwsze KTG...mam nadzieje, ze nie bedzie problemu w szpitalu, bo jest swięto...
Napisze jak bede miala wyniki, ale oczywiście trzymam kciuki za to, ze powiedzą, że rozwarcie na 3 cm, skurcze czeste i ze jeszcze w tym tyg. urodze :):)
Pozdrawiam mamusie i zycze milego dnia :)

Ale jestem wkurzona:wściekła/y:popsztykałam się z moim i wziął małą zapakował ją na rower i pojechali powiedział że od rana moich humorków już znieść nie można i zostałam sama jak palec w domu nałożyłam farbe na włosy może to mi humor poprawi:sorry2:

reklama
Witam wszystkie mamuśki o poranku.
Zaglądam łapczywie czy jest nowe cudeńko by nacieszyć oko.
I tak sobie pomyślałam, że też nie mogę się doczekać rozwiązania, ale z drugiej strony będzie mi brakowało tego, bądź co bądź spokojnego wyczekiwania. Leniwe i spokojne dni, których głównym celem jest zapewnianie małemu komfortu.
Jak mały się urodzi, zacznie się nowe już jego życie:) Ciąża ma swoje wielkie plusy. Jeszcze przez te ostatnie tygodnie trzeba sie nacieszyć:)
a szczególnie nacieszyć się tym bezgranicznym apetytem ;P

Do góry