Moja maleńka córeńka
Zobacz załącznik 252491
przesliczna kruszynka , gratuluje mamusiu :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja maleńka córeńka
Zobacz załącznik 252491
Chyba tak zrobię...albo pójdę pomagać na wały ładować worki z piaskiem...jak mąż w pracy skurcze olaboga...jak mąż w domu jeden może jakiś się znjadzieHejus laseczki
Lena ty lepiej idz na piechote do innego miasta
Kurde coraz wiecej was sie wykrusza z grona ciężarówek,az tak dziwnie teraz. Mam tylko nadzieje,ze watek czerwiec przetrwa długie lata :-)
A u mnie nerw , moj D kłoci sie o kase, nie lubie tego - no cóż zycie kosztuje ,a on tego cos zrozumiec nie moze , ech szkoda słow na to, tylko w nerwie chodze ...
Jeszcze jutro mam ten egzamin i jakos brak weny ,zeby wkuc w siebie te notatki - jestem załamana normalnie ,nic sie zebrac nie moge.![]()
Agatka śpi, więc mam chwileńkę czasu i patrzę co u Was słychać
My z Agatką wreszcie wróciłyśmy do domku - poród choć szybki nie obył się bez komplikacji - maleńka ma złamany obojczyk:-(.
masakra własnie złapał mnie skurcz i od razu na kibelek tak mnie przeczyściłomoze cos sie ruszy mam nadzieje ze to nie jakies zatrucie:-(
To daj znaka jak bedziesz rodzic :-)