reklama

Czerwiec 2010

Lencja dużo zdrówka dla córci, obyście szybciutko obie wróciły do domku

zdec co do lekarza to brak słów, moja wypisała mi zwolnienie nawet dłużej niż mam termin i w razie czego wypisze jeszcze
co do zaświadczenia mam podejść ja lub mąż do gabinetu i ona mi je wypisze to zaledwie 2 minuty dla niej więc zrobi to między pacjentkami a nawet mówiła żeby zadzwonić wcześniej i się umówić to wypisze wcześniej i tylko podejść odebrać,

tak sobie właśnie pomyślałam że Majeczka od kalwy skończyła miesiąc za chwilkę kolejne dzieciaczki a mojego łobuziaka nawet na świecie nie ma jeszcze ech....

reklama
ZDEC dlatego ja się cieszę, że wybrałam taki system jaki wybrała;)CZyli od pierwszych tygodni do przychodni a teraz ostatnie 1,5 miesiaca prywatnie;)Więc zaoszczędziłam troszkę;)ZNACZY się dużoooo a nie troszkę;)Mam zwolnienie do terminu porodu czyli do 17 ale już na 18 umówiłam się do internisty żeby nie korzystać z macierzyńskiego;)

reklama
Z tym czopem to g*** prawda. Odeszedł mi w zeszły piątek i nadal nic:-(

Masz rozwarcie na 2-3 cm i to nic nie znaczy? ja już myślałam że jak będzie 4cm to od razu do szpitala... hehe. Ty taka spokojna, nic nie narzekasz... a w końcu SMS "urodziłam Natalcie!" mogę się założyć że tak właśnie będzie w najmniej oczekiwanym momencie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry