C
cobra18
Gość
wiesz napisałam do męża szwagierki ze ide na KTG i odezwe sie jak wrócę a ta wydzwaniała wypisywała aż położna bordowa sie robiła![]()
a masz jakies rozwarcie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiesz napisałam do męża szwagierki ze ide na KTG i odezwe sie jak wrócę a ta wydzwaniała wypisywała aż położna bordowa sie robiła![]()
ja wyl telefon bo mnie wkurzaja wszyscy.
a masz jakies rozwarcie?
Tak rozwarcie...chyba będzie jak mąż wróci z pracy i zrobi zwarcieNic nie ma;(
Oj dziewczyny jeszcze troszkę....
A co ja mam powiedzieć jak przechodziłam 8 dni po terminie z OM? A od połowy maja chodziłam z rozwarciem na 1, potem na 2...
Ale fakt, synek sie urodzil w terminie... ale z pierwszego usg w 5tc, dokładnie :-)
No to dzisiaj mąż będzie robił rozwarcie![]()
mi na sile probowal zrobic, i niby pol cm zrobil... myslalam ze mnie pokreci z bolu na tym fotelu jak ta reka wiercil ;/
Witam
Widzę że nastroje takie jak mójjeszcze jedno hasło w sklepie "a Pani to jeszcze chodzi" i wybuchnę, telefony i smsy też mocno wkurzające a najbardziej wkurzający mąż z hasłami "a urodź wreszcie na urlop bym poszedł".
Echh.
Pozdrawiam zapakowane
Basia