Agi78
Nasze Cudeńko!!!
Dziewczyny.....gadałam z ginem ....Jutro na 9.00 mam się stawić do szpitala!!!! Jupiiiiii (chyba)...Już sama nie wiem czy się cieszyć czy stresować!!!!:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
my właśnie po spacerku. Ale się zmachałam- z czwartego pietra znosiłam małego ( potem targałam na górę, jeszcze gorzej) w leżaczku samochodowym ( nie wiem ile waży ale nie mało) bo na dole mamy schowek na wózek i w czymś musiałam najpierw postawić Łukasza żeby schowek otworzyć i wyjąć wózek, koszmar jakiś.
jeśli chodzi o jabłka to jem surowe od początku.
Mam dwa staniki do karmienia, bardzo wygodne rozwiązanie.
Jeśli chodzi o niańkę to mam arzem z czujnikiem oddechu. Łukasz śpi w drugim pokoju i nie muszę specjalnie nasłuchiwać czy płacze, jestem bardzo zadowolona z tego urządzenia, mimo, ze mieszkam w bloku to bardzo się przydaje, bo nie muszę być specjalnie czujna.
Chciałam się także pochwalić, ze wkońcu wcisnęłam się w jedne spodnie:-)
Czy można jeść jagody?????
A gdzie mieszkasz? Ja w Poznaniu mogłam to załatwić w Urzędzie Miasta :-)
Myslalam ze załatwie to w urzedzie gminy, ale stamtąd odesłali mnie do wydzialu spraw rodzinnych w osrodku pomocy spolecznej ;/W W-wie idziesz do Urzędu Miasta...bodajże do wydziału spraw społecznych....w całej W-wie załatwia się to w Urzędzia miasta tego jestem pewna bo często do nich piszę w sprawie becików.
Kochana sprawdź kiedy zamykają Kamińskiego i przed tym idź...żeby łóżek nie zabrakłoTak się zastanawiam co zadecyduje jutro lekarz.
W sumie sama nie wiem czy chcę już do szpitala
Skoro jeszcze lena pisze że szpital pełny
No i bądź tu człowieku mądry...
nie kumam..?Agast to wyslij mezaa glupio niech bedzie tym co chca ta kase potem przelac.... jak moj maz byl to oferowali mu ze jak im da 900 zl teraz , to oni za miesiac jak juz dostana oddadza mu 1000