Kpi przed chwila ercio obudzil sie caly zlany potem a to juz przeciez po 21 , potowek mamy malo w dzien w samym bodziaku albo w samej pieluszce
Elizka ja tak mialam ze zdazalo sie ze pare dni nic a potem znow czysta krew. Okres dostalam poprzednio po 13 miesiacach

) nie uklrywam bylo to mile
Avena my kapiemy pomiedzy 19 a 20 wymuszone troche przez Ola ale musze tak malego przyzwyczajac ze jak wroce do pracy to jak oni pojda spac to ja moge cos zrobic w domu, z olafciem sie sprawdzilo jakbysmy go kapali pozniej to musialabym poswiecac na dom te troche czasu ktory zostaje po pracy zamiast dzieciakom
Magda M nie wyobrazam soebie takiej dyscypliny karmienia co w miedzyczasie jak dziecko chce i placze ?? jakis terroryzm
Kasiek juz pisalam Zdec na temat ukladnaia glowki, wazne jest mobilizowanie dziecka do trzymania w kazda strone bo miesnie nierowna sie rozwiaja i moze to spowodowac przykurcz... Mnie ochrzanila pani od usg bioderek przy Olafie
Anecznik Eryk robi takie dziwne figury jak sie przeciaga
musze sie pobawic w chwalipiete

)
bylismy dzis na kontrolnym wazeniu Ercia

) ma dzis rowny miesiac i wazy 3650

) czyli od najnizszej wagi utuczylam go 1450 gram i jestem z siebie baaaaaaaardzo dumna, zaczyna gonic kolegow
pozatym dostalism y skierowanie na badanie krwi bo utrzymuje sie zoltaczka czy ktorys maluszek tez ma tak dlugo ?? no i neomecyne do oczek bo dalej ropieja ale jak mu to wlozyc w oko to ja nie mam pojecia na razie smaryje po rzesach w nadziei ze cos wepchne do srodka