reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Gosia sliczna krolewna

Natasza zdjecie Kamilka jest super

Kreatorka jak nie puszczasz maje do zlobka to zaszczep ja na pneumokoki po 2 roku zycia wtedy jest tylko 1 dawka

Yoshe nie strasz tymi slodyczami !!! ja pochlaniam ogromne ilosci a mlody ma kolki nic podejrzanego nie jem...... wiec wychodzi ze moj nalog jest przyczyna kolek

U nas upaly tez daja sie we znaki dzis w domu dochodzilo do 29 a Eryk pobil rekord spania a moze raczej niespania.... od 7 rano do 19 spal lacznie godzine !!! a pomiedzy placz i marudzenie jak na zlosc dzis jak przychodzily kolezanki z pracy. Dostal lezaczek z fisher prica :) zasnal po kapaniu w sekunde i obidzil sie znow po godzinie godzina marudzenia i stekania i poki co spi..... Nie wiem czy to bardziej kolki czy upal a moze kombinacja obu

Chlodnej nocy zycze :tak:

reklama
Klementinka nie mial problemow. Moze jas placze bo dostaje za duzy strumien od razu i to go drazni bo sobie z nim nie radzi, Ercio wtedy tez puszcza piers i dostaje fontanna w oko albo leje sie po nas obu :)

chyba to nie to bo on placze jak te sikawki juz przejda
moze wtedy za wolno leci i mu przeszkadza
poza tym od czasu jak karmie bez kapturkow to podczas karmienia tak mu sie w brzuszku przelewa
jak tak dalej bedzie to pojde do lekarza po rade bo nie chce podawac butli ale tez musze uwazac na wage

fifi wczoraj do 18 spał może z godzinę, za to jak usnął, to na kąpiel go budziłam i karmienie, potem odleciał od razu, spał pięknie jak co noc :)

a dziś znów te upału niestety i tak do końca miesiąca, wykończymy się i my i nasze dzieciaczki

do konca miesiaca ? laboga .. to mnie pocieszylas :((
a nie moglyby tak byc takie za powiedzmy .. rok? akurat byloby na wakacje - z podrosnietymi malcami - a tak znajac zycie za rok bedzie deszczowo i w ogole :p (tfu, tfu)

witajcie!
My juz po tygodniowych wakacjach :) Nie ma to jak popluskać sie w jeziorku! Upał masakra!!! Mielismy fajny domek nad samym jeziorem wiec troszke nas chłodziło od wody, za to teraz nie mozemy sie zaklimatyzowac w mieszkaniu bo tak gorąco. Na szczescie dziewczynkom to chyba nie bardzo przeszkadza... Hania w samo południe łaziła, bawiła sie w piaskownicy i mimo kremu z filtrem 30 opalona jak mała murzyneczka :)
Teraz prania mam tyle ze chyba przez 3 dni pralka bedzie chodzila, hehe

Moje córcie

Załączniki

• DSC_3759.jpg
    DSC_3759.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:
witam

U mnie maluszek sam zasypia w łóżeczku tylko wieczorem, natomiast w dzień teraz jak są te upały to tylko na rączkach, i jak go odkładam do łóżeczka to koniecznie na brzuszek bo jak go położe na plecy to zaraz się wybudza i jest op spaniu.
Musze wam powiedzieć że byłam wczoraj u położnej i zważyła Kacperka, mój skarbek waży 5100 :szok::biggrin2: od wyjścia ze szpitala przybrał 1800, położna sie śmiała czym ja go karmie że tak ładnie przybiera:biggrin2:, a ja stałam taka dumna z niego i z siebie. U nas zreszta pewnie jak wszędzie zapowiada sie kolejny upalny dzień.

Witam
Dziś u mnie chyba odrobine chłodniej:-)mała ładnie nocke przespała wykąpałam ja wczoraj pużniej bo o 9 30 bo byliśmy na spacerku ale nawet o tej godz nie było chłodniej i poszła spać o 10 30 jedna pobódka o 3 na jedzonko i wstała dopiero po 7 mogłoby tak być codzień:tak: ale myśle że z miesiąca na miesiąc dzieciaki śpią coraz lepiej chyba że zaczną się kolki oby nie:no:
agast-śliczna fotka

A to mój czupórek:-)

Załączniki

• 148zos.jpg
    148zos.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Natasza zdjecie Kamilka jest super
dzięki kochana :-)
agast22 - cudne zdjęcie dziewczynek
ewelinka307 - ależ fryzurka, fiu fiu
Co do wizyty położnej to u nas była 5 dni po wyjściu ze szpitala...ale nie dowiedziałąm sie niczego nowego...
A co do marudzenia naszych maluszków to ja już mam dość takiej pogody...wczoraj mały płakał a ja razem z nim, bo już nie wiem jak bidulkowi pomóc...myśłałam, że to moja nieudolnośc i że coś robię nie tak, ale tak jak podczytuję to mogłabym dokładnie to samo napisać...płacz, zmęczenie i wiecznie przy cycuchu... :-(

Do góry