reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Widzę że dzisiaj sporo małych maruderów:-)Moja też do spania była ostatnia przez cały dzień, a to na rękach, a to w leżaczku, a to przy cycu, a to w łóżeczku i tak w kółko, jeszcze w międzyczasie trochę popłakiwała, robiła kupkę, no dzień świra jak tak nie chce spać.
Milka26 - właśnie już widziałam wcześniej że pisałaś że przez skórę badają poziom bilirubiny, nawet nie wiedziałam że tak się da, spróbuję się dowiedzieć czy u mnie gdzieś się da tak zbadać bo jak ją mają znowu kłuć to mi się słabo robi. No i chyba szczepienie się trochę przesunie jeśli żółtaczka się utrzymuje
Lena - nawet się nie obejrzymy jak nasze czerwcowo/lipcowe szkraby będą miały roczek, tak ten czas zasuwa.

reklama
Padam z nog, caly dzien spedzilismy na dworze, plus wizyta u lekarza z oczkiem ropiejacym, musze przyznac ze u mnie powoli wszelkie opory odnosnie karmienia publicznie znikaja :-D Na szczescie malej to wisi gdzie je, byleby tylko mleko lecialo :rofl2:

gosiagro jaka dzielna Majeczka, niech sobie odsypia bo to zawsze dla organizmu spory wysilek po szczepieniu :tak: A jak sie slicznie usmiecha na zdjeciach :-)

ewus ten M. to chyba sam nie wie czego chce...dlatego tak dziwnie sie zachowuje, na moje to on sie boi podjac decyzje i wziac na siebie odpowiedzialnosc za rodzine, ale mysle ze zmadrzeje i przestanie kiedys uciekac.. Nie denerwuj sie bo chlopaki ten stres wyczuwaja i beda ci marudzic :tak: Swoja droga to niedoszla tesciowa calkiem przyzwoicie sie zachowala .. Dobre i to, prawda?

anecznik moze Karol po prostu musi sie wyszalec zanim pojdzie w kimono? :-)

katarzynajanicka a dlaczego sie nie udalo? maz nie chce czy maly za bardzo marudzi? Bardzo dobry pomysl, ustalic taki czas codziennie dla siebie, a i tacie dobrze on zrobi..

cobra boski suwaczek :-)

Dopiero teraz zobaczyłam że ropieje mu lewe oczko więc może to dlatego :-( a może po prostu ma gorszy dzień, oby nie miał ich wielu :-)

koriander- jakos tatuś zapomniał i za późno wrócił od domu z pracy

dziewczyny, czy to, że zjadam dziennie tonę słodyczy może być przyczyną bólu brzuszka u Filipa? pochłonełam ostatni i takie z czekoladą i takie bez czekolady, a Mały dzis strasznie płakał po rannym karmieniu, dopiero Hipp i masaż brzuszka pomogły, wczoraj udało się pokonac kolkę suszarką do włosów, ale musze znaleźć przyczyne tych jego bóli, bo typowa kolka to chyba nie jest skoro występuje codziennie o innej porze......
sama już nie wiem

dziś ma byc znów upał więc jedziemy do moich rodziców :)
miłego dnia

Tak, słodycze niestety mogą być przyczyną bólu brzuszka ;/

DZIEWCZYNY, KTORE MIAŁY HEMOROIDY W CIĄŻY- POZBYŁYŚCIE SIE ICH JUZ? BO JA JUZ NIE WIEM CO ROBIC...

Ostatnia edycja:
U mnie noc nieprzespana;(Mala się napina płacze wczoraj od 19 nie zrobiła kupy gdzie w nocy z 3 robi;(Strasznie się pręży i napina....dzwoniłam do położenj kazała kupić biogaię bądż kalinox;(Powiedziała, że to małe koleczki:)

witam się porannie,

piszę szybciutko zanim mój łobuziak wstanie. Milenka też ostatnio marudna jakaś w dzień....wczoraj wogóle nie chciała spać... leżała sobie, trochę patrzyła na świat, ale ogólnie to marudziła, wierzgała nóżkmi i rączkami i ryczała...domagała się ciągłej uwagi...no cóż...teraz nasze dzieciaki z dnia na dzień będą mniej spać....ale zauważyłam co jej pomaga się wyciszyć...możecie spróbować- może u was też się sprawdzi- jak chcę aby mała usnęła a nic nie pomaga to owijam ją szczelnie kocykiem lub pieluchą- ważne aby nie mogła wierzgać. Jak jest taka otulona to ją kłade i leciutka klepe po pleckach lub pupci, ewentualnie delikatnie nią bujam na boczki i ostatnio często pomaga- zwłaszcza w nocy.
a to kolejne fotki:
19.07.jpg19.07.2010.jpgmilenka19.07.qq.jpgmilenka19.07.q.jpg

Załączniki

• CIMG2383.jpg
    CIMG2383.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 65
  • CIMG2381.jpg
    CIMG2381.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 59
  • CIMG2382.jpg
    CIMG2382.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 51