reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Pokażcie konika morskiego??

2arntg.jpg

my po wizycie u ortopedy wczoraj i na szczęście wszystko ok, nie musimy już przychodzić, a czy Wam mówiono o jakiś wizytach w przyszłości? bo nam nic a pamiętam że z córcią miałam się zgłosić na wizytę jak zacznie chodzić

nam kazał za ok 8 tygodni się pokazać mimo że mała ma wszystko prawidłowe.

my po szczepieniu, fifi bardzo dzielny był i szybo się uspokoił
tylko pani dr powiedział, że 800 gr na 4 tyg to mógłby lepiej przybrać na wadze

ile wasze dzieci przybierają? od wyjścia ze szpitala, równo 6 tyg przybrał 1260, czyli wychodzi ponad 200 na tydzień

moja przybierała ok 250 na tydzień. Teraz nie wiem :)

Dziewczyny jak lekarz kazał wam stosowac tabletki Azalie? bez przerwy ze jdno opakowanie sie skonczy i zaczac nastepne od razu? i co tak do konca karmienia bez miesiaczki?

tak azalie bierze sie jedno opakowanie po drugim :)

no wlasnie myslam zeby po malu po malu czarny zastapic pasemkami ale co od razu jasny polozyc? czy zaczac od innego kolorku? nie mam wogole pomysłu:(
a we wrzesniu chrzciny i chciałabym troche kolorek miec inny...myslałam zeby narazie mieszac z kaimis ciemnymi pasemkami koloru czerwien i stopniowo jak kolorek bedzie sie spłukiwal dodawac jasniejsze odcienie jak myślisz?

jak nie chcesz później mieć problemu z koloryzacją na blond to nie polecam odcieni czerwieni i rudych bo pigment czerwony bardzo długo sie utrzymuje i nawet jak włosy odrosną i pofarbujesz na blond to możesz mieć pomarańczowy albo inny niezidentyfikowany kolor :)

hej dziewczyny, ja sie melduje po powrocie:-) bylo super i odpoczelam troszke, dzieci sie wybawili:-) pogoda sie udala :-)
Miki grzeczny byl, choc dzis nie mogl kupy zrobic i troszke marudzil, ale teraz spi.:-)

Mój mąż ostatnio kupił synowi dokładnie taką zabawkę http://www.fisher-price.com/pl/infanttoys/product.asp?s=bulnl&id=37862 Myślałam że go uduszę, niema na co pieniędzy wydawać, ale co tam stało się jednak teraz będzie musiał trochę poczekać zanim młody zacznie się tym bawić :-D

świetny jest ten piesek my naszej małej na pewno kupimy ale jak już będzie na tyle duża żeby się nim bawić :) polecam też z fisher pricea "garnuszek na klocuszek", dzieciaczki fajnie się nim bawią :)

Dziewczyny na co szczepiłyscie maleństwa??bo mi odradzaja szczepic na pneumokoki;)

ja tylko podstawowe niepłatne szczepienia robię Filipkowi

a czy Wasze maluszki tez spały po szczepieniu? fifi dziś cały dzien jakby śpiączkę miał, w sumie dobrze, że tak zareagował, niż odwrotnie

po szczepieniu byliśmy w centrum handlowym i efekt taki: skarpetki z grzechotkami, czapeczka i grzechotka+ "Album naszego maluszka" dla Filipka oraz dla mamy: dwie pary butów (baleriny i sandalki)

chciałam jeszcze kupić krem specjalny Emolium, ale mi w aptece powiedzieli, że rezygnują z Emolium.... pewnie jakaś konkurencyjna firma ich wygruyzłą z tej apteki

reklama
a czy Wasze maluszki tez spały po szczepieniu? fifi dziś cały dzien jakby śpiączkę miał, w sumie dobrze, że tak zareagował, niż odwrotnie

tak, Maja po szczepieniu spała prawie cały dzien

Dziewczyny na co szczepiłyscie maleństwa??bo mi odradzaja szczepic na pneumokoki;)

ja szczepiłam skojarzoną 6w1, na pneumokoki zaszczepię najwcześniej po 6 m-cu, a nad rota się zastanawiam. A dlaczego ci pneumokoki odradzają?

hej dziewczyny, ja sie melduje po powrocie:-) bylo super i odpoczelam troszke, dzieci sie wybawili:-) pogoda sie udala :-)
Miki grzeczny byl, choc dzis nie mogl kupy zrobic i troszke marudzil, ale teraz spi.:-)

fajnie, że wakacje się udały:tak:

Do góry