reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

kajdusia włosy dęba mi stanęły, naprawdę
ale wierzę w takie rzeczy, nie raz doswiadczylam ich na własnej skórze
mojej królewnie też wystawał pępek i kleiłam razem z pediatrą plastrem OMNIFIX, jest to oddychający plaster, taki mialyśmy przy wenflonie w szpitalu, ani razu nie odparzył ani nie uczulił majuni, a pępuszek pięknie się wchłonął :)

muszę się pochwalić dziś pierwszy raz królewna przespała całą noc :):):)

dziewczyny dziekuję za info o promocji na chusteczki, lecę dziś do tesco mam nadzeję że jeszcze będą
co prawda przemywam jej pupcię rumiankiem ale na spacerach i w podróży używam chusteczek, a podróżnikiem hrabina jest pierwszorzędnym

Ostatnia edycja:
reklama
karo,kpi - śliczne córeczki:tak::tak:
Magda M- gratulacje, zdolny chłopczyk z Kacperka:tak:
kalwa - fajnie, że mała przesypia noc, u mnie dziś jak zasnęła o 20:30 to wstała na jedzonko o 4 a potem o 7:-):-)

Dziewczyny czy któaś z Was mrozi pokarm??Nie mogę dostać ani pojemników ani woreczków u mie w aptekach:(

Lena tu coś znalazłam, ale strasznie drogie:szok::szok:

Medela, torebka do przechowywania pokarmu kobiecego, 20 szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie

tu jest jeszcze pojemnik
http://www.doz.pl/apteka/p20275-Simed_pojemnik_na_sciagniety_pokarm_120_ml_skala

karo,kpi - śliczne córeczki:tak::tak:
Magda M- gratulacje, zdolny chłopczyk z Kacperka:tak:
kalwa - fajnie, że mała przesypia noc, u mnie dziś jak zasnęła o 20:30 to wstała na jedzonko o 4 a potem o 7:-):-)

Lena tu coś znalazłam, ale strasznie drogie:szok::szok:

Medela, torebka do przechowywania pokarmu kobiecego, 20 szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie

tu jest jeszcze pojemnik
Simed, pojemnik, na ściągniety pokarm, 120 ml, skala - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
No drogie bo to z medeli poszukam coś jeszcze wolałabym pojemniki niż woreczki bo nie wiem czy to nie będzie się wylewać;)

Anioły.. mnie tez sie ostatnio taka rzecz dziwna przydarzyła.. Szłam sobie sama i juz mialam wejsc na przejscie dla pieszych a dodam ze czerwone swiatlo bylo i w tym momencie jak by mnie ktos za nogi pociągnąl i tramwaj mi przejechal przed nosem doslownie! Wogole go nie slyszalam!!! Mokra opama by ze mnie zostala.

Karo- śliczne zdjecia a Ty jaka juz szczuplutka :)

MagdaM- ale masz silnego synka skoro juz potrafi sie obracac!!!!

Lena- tu masz woreczki na pokarm. szukaj bardziej w sklepach z butelkami, laktatorami czy smoczkami. W aptece to marna szansa.. TOREBKI WORECZKI NA POKARM DO BUT. AVENT CANPOL (1162944962) - Aukcje internetowe Allegro
Tommy tippee tez ma pojemniki na pokarm http://allegro.pl/item1170630546_tommee_tippee_pojemniki_na_mleko_pokarm_4szt.html

Ostatnia edycja:
reklama
Kalwa - jak ja ci zazdrosze tej przespanej nocki, u mnie był moment ze Kacper budził sie o 2 i potem o 7 a od dwóch dni znowu 24 potem 3 o 5 zaczynaja sie stękania

Do góry