Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ubrania dla 5-cio latki to jest dopiero kosmos. Kosztują tyle co dla dorosłego. Dzinsy np w H&M 99złTeż się zastanawiam dlaczego te zabawki dla dzieci są tak piekielnie drogie, chętnie bym małemu co i raz coś kupiła (bo ogólnie to jestem zakupoholiczka) a jak widze te ceny to mnie szlag trafia...to samo ceny ciuszków dla takich maluchów są okropnie wysokie.
, bluza 79zl, rajstopki 2-pack 39zl a dzieciak pół roku polata i za krótkie..heheh po prostu tak chudłam przed slubem, że od środy kiedy odbierałam kiecę do soboty schudłam i mi odstawała w strategicznych miejscach ::-)
aptekarka nie mowila ale na ulotce przeczytalam ze 2-3 razy dziennie przez tydzien, a gdyby mialo sie dalej jesc to trzeba spytac lekarza chociaz ja uwazam ze to troche dramatyzowaniea to Klementinka pisała o tym kminku.:-) gapa ze mnie :-)
Ubrania dla 5-cio latki to jest dopiero kosmos. Kosztują tyle co dla dorosłego. Dzinsy np w H&M 99zł, bluza 79zl, rajstopki 2-pack 39zl a dzieciak pół roku polata i za krótkie..

Ceny ubranek są masakryczne!!!PORAŻKA ja becikowe zostawiłam na zimęNaprawde ceny ubranek są straszne a szczególnie jak się ma trójke kupisz po dwie rzeczy każdemu i już się zbiera niezła sumka a jak trzeba będzie na zime wszystko kupić to
Moja dziś od 12 śpi chyba jakiś śpiący dzień albo chłodzik jej służy
A co do zdjęć starszych dzieci to ledwo te trzy wygrzebałam w całym kompie a żebym ja jakieś zdjęcie jej zrobiła to się zasłania teraz tylko fotki z koleżankami więc róbmy zdjęcia póki dzieciaczki małe i zadowolone z fotografowania![]()