reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

kreatorka ja też się zaniedbałam i to strasznie, ale mąż mój nie zwraca uwagi na to jak wyglądam- nawet jak się ekstra wyszykowałam na wesele przyjaciólki- ani słowa nie usłyszałam od niego- więc po co się starać :((
Oj tam mąż, warto zadbać o siebie dla siebie :tak:a mąż kocha Cię taką jaka jesteś, pewnie dlatego nie zwrócił uwagi, że wyglądasz inaczej ;-) dla niego zawsze jesteś śliczna, wiem co piszę :-D

U mnie na szczęście chwila spokoju :rofl2: sprzedałam Ninkę mamie hih :-p idę sprzątać, bo koleżanka ciężarówka ma dzis do nas wpaść :happy:

reklama
Hefi a Bebiko najstarsze mleko świata??
Eagle jeżeli chcesz wysłać to są takie Tuby na zaproszenia rulon ja tak wysyłałam;)

Oj tam mąż, warto zadbać o siebie dla siebie :tak:a mąż kocha Cię taką jaka jesteś, pewnie dlatego nie zwrócił uwagi, że wyglądasz inaczej ;-) dla niego zawsze jesteś śliczna, wiem co piszę :-D

U mnie na szczęście chwila spokoju :rofl2: sprzedałam Ninkę mamie hih :-p idę sprzątać, bo koleżanka ciężarówka ma dzis do nas wpaść :happy:

masz rację ale odechciewa się jeśli mąż nie zwraca uwagi na starania

Prasuję, co chwilkę sprawdzam bb (maniaczka ze mnie) i oglądam Siódme Niebo:)) a Wy coporabiacie ciekawego?

kajdusia :crazy: jestes w Ustroniu i nic sie nie odezwałas nawet :dry: To kiedy wspolny spacer ??? piwo najansze to niewiem chyba w Słoneczku takim markecie mini u nas tam gdzie poczta.Ale to Karmi jest o 3,09zł , a tu w tych sklepikach to po 3,50.

kasiajanicka ja kupilam ta herbatke w aptece europejskiej za 10zł z groszami jakos tak:-)

lena na te wzdecia i bóle rzuszka kup sobie w aptece taka herbatke PLANTEX DUO

zyraffka ja ogladam serial Piekni na polsacie

Ostatnia edycja:
Warto nawet dla siebie uwierz mi :-D a mąż z czasem doceni oni już tak mają
A ja robię dokładnie to samo co TY, prasuję z włączonym BB :-) i właśnie tvp ! uruchomiłam :happy:

paula ja staram się prasować na bieżąco żeby nie siedzieć cały dzień, w sumie to nawet nie miałaym czasu na całodniowe prasowanie, a jedno pranie to nie tak źle wyprasować. Ja chciałam właśnie troszkę więcej tej papryki w formie leczo zjeść:/,

paula ja staram się prasować na bieżąco żeby nie siedzieć cały dzień, w sumie to nawet nie miałaym czasu na całodniowe prasowanie, a jedno pranie to nie tak źle wyprasować. Ja chciałam właśnie troszkę więcej tej papryki w formie leczo zjeść:/,

chyba mozna jesc , a czemu nie ? Ja juz jem serki topione.

reklama
Do góry