reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
nasza ostatnio strasznie sie rekami odpycha jak ja trzymam przodem do siebie, prostuje rece i sie wygina do tylu i rozglada po pokoju, chyba powoli przestaje lubic pozycje "tylem do swiata". Moze probuj nosic Pole pleckami do brzucha, moze chce sie rozgladac?

Hm, spróbuje :) Wczoraj jak ją trzymałam na rękach i zaczęła się tak odchylać i odpychać rączkami do tyłu, to jak się zamachnęła, to wylądowała nosem na moim ramieniu i był płacz.. dobrze, że nos cały :)

A u nas też pada od rana... Wczoraj było jeszcze fajnie, ale dzisiaj kicha.. :/

wrrrr tylko nie wieza dupa_.gif

glowa mnie boli ...

koriander przepis super i babeczki wyglądają smakowicie ale jeszcze nie czas dla mnie bym je zjadła - czekolada.
A Ty karmisz piersią? bo ta czekolada chyba nie bardzo jak się karmi.
karmie piersia, czekolada malej nie uczula, sprobowalam najpierw malutki kawalek pare tygodni temu , i bylo ok, teraz od czasu do czasu pozwalam sobie na kawalek ciasta z czekolada albo lody czekoladowe :)

cześć Wszystkim, póxiej popiszę, mały śpi a ja idę prasować. Kucze już trzecią noc pod rząd Łukasz budzi się na jedzenie co 2 godziny, a ja chodzę jak zmora niewyspana. Na dodatek bardzo duzo sika, tak mi się wydaje

karmie piersia, czekolada malej nie uczula, sprobowalam najpierw malutki kawalek pare tygodni temu , i bylo ok, teraz od czasu do czasu pozwalam sobie na kawalek ciasta z czekolada albo lody czekoladowe :)

A to nie jest tak jak kobieta karmi piersią i zje czekoladę to dziecko ma zatwardzenie??

cześć Wszystkim, póxiej popiszę, mały śpi a ja idę prasować. Kucze już trzecią noc pod rząd Łukasz budzi się na jedzenie co 2 godziny, a ja chodzę jak zmora niewyspana. Na dodatek bardzo duzo sika, tak mi się wydaje

Wiesz co to przed karmieniem ściągnij trochę mleko tego wodnistego...może to pomoże:)Niech otrzyma to troszkę tłuściejsze;)

reklama
Hej kochane. Nie mogę się odmulić po dzisiejszej nocce. Już druga z rzędu kiedy mały po dwa razy wstaje- a było tak pięknie. Chyba muszę dzisiaj akcje czopek zrobić , bo już 6-ty dzień bez kupy. Co prawda jest wszystko OK, nawet brzuszka nie ma dużego ,ale to już trochę długo.
Avena, Anecznik- ja już czekam na wrześniową 6-tą serie Hausa. Nie mogę się doczekać. A odcinek z kotem był naprawdę niezły. Super był też z tą rączką płodu co złapała hausa za palec podczas operacji. Maskra :)

Lenka, jak tam przygotowania? To już tydzień został :) Chyba przyjade do ciebie już po wszystkim, na jakiech dobre ciacho :)

Ide w końcu jakieś śniadanko wszamać. Miłego dzionka.

Do góry